+1 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (1,353 puan) tarafından
Malum zor dönemlerden geçiyoruz. Geçim derdi, kaynana derdi, hayatımızdaki tüm olumsuzluklara rağmen nefes alıyoruz. Çok şükür. Kafamızı sokacağımız bir evimiz var. Karnımız iyi ya da kötü doyuyor. Borçlar üst üste binmiş olabilir. Ama unutmayın sağlığınız yerindeyse borçlar da ödenir. Bu günler elbet geçecek. Bir gün herşey eskisi gibi olacak. Hayat normale dönecek. Ha bugün ha yarın. Ama psikolojimiz bozulursa eskisine dönemesi baya zaman alır. Bu yüzden halimize şükredelim ve bardağın dolu tarafından bakmaya gayret edelim. Dolu tarafı kalmamış olabilir ama illaki o bardakta bir damla su vardır. Bir evin neşe kaynağı kadındır. Kadın ne kadar mutlu, enerjik olursa aile bireyleri de öyle olur. Evin mutluluğu sizden sorulur unutmayın bunu. Gülümsemek güzeldir. Gülümseyin bol bol. Eşinizle kavga mı ettiniz? 2 gün sonra eski halinize döneceksiniz. Bu yüzden çok sıkmayın canınızı. Kaynananız size huzur vermiyor mu? Rabbime sığının. O bilir ne yapacağını :) Ve son kez unutmayın. Rabbim kimseye çözemeyeceği derdi vermez. Ortada bir sorun var ve çözemiyorsanız yöntemini değiştirin. Evinizle market arasında bir yol yoktur. Çeşitli yollardan markete ulaşabilirsiniz. Kimisi uzun kimisi kısadır. Sorunu çözmenin de birden fazla yolu vardır. Sağlıcakla kalın :)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bir derdim var bin dermana değişirim :)

(1,353 puan) tarafından
Rabbim dertlerini çoğaltmasın :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genç anne iken bende böyle derdim  :)))))))))
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ne güzel herşeyin düzeleceğini düşünüyorsanız ne mutlu :)
(1,353 puan) tarafından
Her şeyin bir sonu vardır
0 oy
(3,592 puan) tarafından

Hayaller paris yaşantı pandemi :woot: bizi kandırma  :D Ne zaman pandemi bitti bizde eskisi gibi neşeli güleriz 

(1,353 puan) tarafından
Yaşantımızı güzelleştirmek bizim elimizde:)
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Şükürler olsun borçtan ölünmeyeceğini ama hastalıktan ölünebileceğini anlayan biri gördü bu gözler :D 
(1,353 puan) tarafından
Sağlığımız sıhhatimiz yerinde olduğu sürece herşey hallolur
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Su kısmı çok sevdim ve aşırı katılıyorum 

Bir evin neşe kaynağı kadındır. Kadın ne kadar mutlu, enerjik olursa aile bireyleri de öyle olur. Evin mutluluğu sizden sorulur unutmayın bunu. Gülümsemek güzeldir. Gülümseyin bol bol.
(1,353 puan) tarafından
:) uygulayalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
20 cevap 785 göst.
0 oy
7 cevap 451 göst.
4 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Aydamm (30 puan) tarafından soruldu