+2 oy
1,327 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burada bazı postlar okuyorm eşime vurdum oda bana vurdu eşime şunu fırlattım yada bana ağır konuştu vurdum bunuda destekleyenler var ellerine sağlık diye eğer eşi kadına vursaydi buralar toz dumandi erkek insan değil mi erkekte gurur yokmu ağır konustuysa sende ağır konuşacaksın.. hiç birşey şiddete hoş görmez ne kendi evladına ne hayvana ne erkeğe ne kadına ben de vuruyorm eşime ama nasıl vuruyorm ensesine vurur isiririm koca kafalim gel bı seveyim felan derim de burada ciddi ciddi kocama vurdum diyenler var ve onu destekliyenler... Ben mi yanlış dusunuyorum kiaaazzz KOCASİ SİDDET GOSTERMEDEN VURANLARİ DİYOM ONU Bİ ANLASTİRAK

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani o amaçla vurulmaz bencede şakasına olurda o laf soktuysa ben bin mislini sokarım vurmak aklıma gelmez
tarafından
Bende aynıyım o lafı söylediğine pişman ederim ama vurmam ha sakalasirken vuruyorm :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Burada dengesizle çok ve burada böyle yorum yapıyorla acaba gerçekten öylelerimi karsilarda?:ermm: acaba canım?

Ya balavra hep

tarafından
Gerçek hayatta bu kadar klavye mafyası olamıyorlar yada yaptığı yorumlar bazı konularda insanın karakterini yansitir
tarafından
Aynen canım buradakilerini cidiye almiyasaksin 100de 95 ni
Hep gösteri ama neye hiç anlamış değilim A-z kadar
0 oy
(940 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun iki tarafında şiddete başvurması iğrenç birşey saygısızca herşeyi bir anda silip atan birşey 
tarafından
Mesela iki gün sonra nasıl unutuluyor merak ediyorum
(940 puan) tarafından
Aynen canım

İlgili sorular

0 oy
60 cevap 2,227 göst.
4 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 858 göst.
0 oy
12 cevap 461 göst.