+2 oy
1,213 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burada bazı postlar okuyorm eşime vurdum oda bana vurdu eşime şunu fırlattım yada bana ağır konuştu vurdum bunuda destekleyenler var ellerine sağlık diye eğer eşi kadına vursaydi buralar toz dumandi erkek insan değil mi erkekte gurur yokmu ağır konustuysa sende ağır konuşacaksın.. hiç birşey şiddete hoş görmez ne kendi evladına ne hayvana ne erkeğe ne kadına ben de vuruyorm eşime ama nasıl vuruyorm ensesine vurur isiririm koca kafalim gel bı seveyim felan derim de burada ciddi ciddi kocama vurdum diyenler var ve onu destekliyenler... Ben mi yanlış dusunuyorum kiaaazzz KOCASİ SİDDET GOSTERMEDEN VURANLARİ DİYOM ONU Bİ ANLASTİRAK

25 Cevaplar

+3 oy
(1,267 puan) tarafından
Valla öyle zamanlar geliyor ki erkeklere daha çok aciyorum ne kadınlar var erkekleri çileden çıkarıyor sonra da adam bağırınca sen bana bağırdın oluyor.. şiddetin her türlüsüne karşıyım ne kadına olacak ne erkeğe 
tarafından
++++++ bacimmmm
(1,267 puan) tarafından
Yani doğruya doğru bacım
-Reklam-
+2 oy
(7,933 puan) tarafından
Ne yapsınlar peki kafalarini kapatip yapma kocacim yapma.mı desinler??ÖLMEK ISTEMIYORUM MU desinler??
tarafından
Kizzz kocası vurmadan
tarafından
Mesela bir önceki postta kadın kocasının dediği cümleye alınıp ensesine vurmuş, yani Her erkeğin ensesine vursak ters tepebilir
(16,027 puan) tarafından
Kız adaş adamla söz dalaşında adama laf yetiştiremeyip kadın vurunca diyor yani adam vurmadan.
tarafından
Teşekkürler anlattığıniz için kizcelerim ve o postu bende gördüm bir kaç daha gördüm öncesinden adam seni ilgilendirmez deemis altta kalmam diyor ozaman sende yemek yapamayacaksin sorunca seni ilgilendirmez diceksinn vurmak çözüm degil
(7,933 puan) tarafından
Haa ben yanliş anladim bacikolar:)
+2 oy
(4,585 puan) tarafından
Yani vurmak kırmak insanın kendisine olan saygısını yitirmekten başka bir şey değil artık yalama oluyor ilişkiler böyle böyle
tarafından
Ayzasllll seni seviyorum çünkü bir sen anladin
tarafından
++++++++++++++++++
(4,585 puan) tarafından
Bende seni seviyorum ama adını bilmiyorum :))
tarafından
Buradan dimemmmmm :D
(4,585 puan) tarafından
Hahaha özelden de madem :)
+1 oy
(1,068 puan) tarafından
Valla Canim hiç bir zaman vurmaktan yana değilim.  Ne kadının ne erkeğin vurmasını da doğru bulmuyorum. Konu her ne olursa olsun.   Allah o durumlara düşürmesin
0 oy
tarafından
Ben asla desteklemiyorum şiddetin her türlüsüne karşıyım
tarafından
Bendeeeeee
0 oy
tarafından
Eşimle o kadar kavgamız oldu hiçbir zaman saygısızlık yapıp elimi dahi kaldırmadım, o bana kaldırmıstır oda onun Ayıbı olsun ama ben her zaman Efendiliğimi korudum Allah var gam yok
tarafından
Seni kalbinden optummm
tarafından
Ben genel olarak yani kuzum çocuklarım bütün heryeri mahvediyor çok hiperaktiff ve yaramazlar çok çileden çıkıyorum çocuklarıma bile el kaldıramıyorum kuzum şiddet doğamda yok
tarafından
O işte kalp guzelliginden
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kadın da erkekte bir bireydir ne olursa olsun ikiside şiddeti hak etmez mutsuz san bosanirsin olur biter evlenmek haksa boşanmak ta haktır şiddete kadar gelen bir evlilik varsa ortada olmasin daha iyi 
tarafından
Düşünceni severim senin mertligini :)
(7,436 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
Artim doldu şey olsun da artilayacagummm :)
(7,436 puan) tarafından
Timm :-)
0 oy
tarafından
Valla haklısın benim esidme öyle severken ısırır onun dışında şakayla vurma bile olmadı çok şükür 3 yıllık evliyim
tarafından
İnşallah hiç dusmessiniz gaflete buna bende eşimde dahil
0 oy
tarafından
Erkek kim kopekki ona herşey mustehakkk bazı kafalar düşüncesi bu
tarafından
Çok haklısın onunda insan olduğu unutuluyor
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum kadına şiddet uygulaninca ben senin yerinde olsam boşanırdım nasıl susuyorsun 

Ama kadın erkeğe vurunca oh ellerine sağlık ee o zaman adam da boşansın 
tarafından
Dmi okadar haklısın ki erkeklerin insan olduğu unutuluyor burada
(1,339 puan) tarafından
Bizde sakalasiriz şey yaparız ama durduk yere gidip vurmam yanlışlıkla sakalasirken azıcık fazla kaçırmışım inan vicdan azabı çektim o kadar
tarafından
Bende burnunu kanatmistim tikimle oynadı refleks olarak tekme attım 1 hafta özür diledim :D insanları anlamiyorm bizmi fazla merhametliyiz diye düşünüyorum bazen
(1,339 puan) tarafından
Onu bende anlamıyorum canım insanın vicdanı sizliyor
0 oy
tarafından
Evin içinde bende uğraşırım kimse yoksa cimdiklerim saçını yolarim kolunu isiririm ama öyle canını yakmam yani ne bileyim cidden çok ilginç postlar açılıyor şaşırıyorum kocası vuruyor mesela hatta dövüyor ne hakaretler tavırlar üstüne bir şey olmamış gibi o evde duruyorlar ben bunlara da anlam veremiyorum bir aralar bir kadın vardı habire dayak yiyorum küçük çocuğum bebeğim var eşim kasimi patlattı diye post açtı en son ailesi arkasında olmasına rağmen gitmedi bekledi o yaratığın evinde bunlara da anlam veremiyorum ben. Sakalasirsin gülersin edersin de şiddet uygulamak nedir yaa? Hay,Vanlar bile disisine şiddet uygulamıyor ki aklı var fikri yok denir. Bizim insanlarda ne akıl var ne fikir. Linç edecek olan illa ki çıkar ama ben hak veriyorum yazdıklarına 
tarafından
Biz evin içinde saç baş giriyoruz birbirimize sen çok vurdun ben çok vurdun diye bunlar cilve diyek bende canını acitmam oda benim acitmaz  bende şey gördüm buraya yüzünü attı ama bir polisi aramayani
tarafından
Polisi arayınca ne olacaksa sanki kurtulmak istemiyorlar başka bir açıklaması yok
0 oy
tarafından
Sizin sevebileceğiniz bir cümle kurmayacağım Çünkü burada evliliğe anlamayan çok insan var yargılamak değil Bunu Öncelikle ben de söyleyeyim de evlenmeyin o zaman kızlar evlilik zor geliyorsa evlenmeyin dizinizi kırın babanızın kapısında prenses gibi oturup çoluk Çocuğunuz varsa alın Çocuğunuzu Çocuğunuzu gidin Baba kapısına oturun kadınlık yapmak zor geliyorsa boşanın her tarafta kendini iyi bilsin adam da kurtulsun sizden sizde adamdan kurtulun açık ve net diyorum size çok fazla dert Yananlar içine bunu da söyleyeyim de
tarafından
Ne alaka kız konuyla
0 oy
tarafından
Aynn karşısındaki şiddeti başlstmasa bilr o bir hareketiyle başlatıyor şiddet çmzüm deyil 
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Şiddetin cinsiyeti olmaz her türlüsune karşıyız
tarafından
Seni seviyoreee kankacimmmm
(14,237 puan) tarafından
Bebeğimmmmnnnm♥️♥️
0 oy
(16,027 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum canım. Eliniz kalıyorsa refleks olarak aynı tepkiyi görebilirsiniz bu muhtemel yani. Adam ağır konuştu ise konuş sen de. Sana vuruyor ise tabi ki savun ama vurmadan vurup  bana vurdu da olacak iş değil. Şiddet her türlü şiddet
tarafından
Aşırı duyar kasiyolar ya birde deli oluyorm
0 oy
(1,144 puan) tarafından

Size katılıyorum.

Gerek erkek gerek bayan..
 Anlayış yok merhamet yok vicdan yok empati yok.
Varsa yoksa öç alma intikam düşmanlık saygısızlık.. 
Cahillik.. Bilmemezlik. Okumamazlık..
Babaya saygıyla eşe saygıyla 
Anneye hürmetle eşe hürmetle... Daha da diyeceğim bişey yok.. 
tarafından
Az Allah korkusu olsaydı zaten böyle olmazlar bacım
0 oy
tarafından
Kesinliklee haklısin sonra eşim bana vurdu diye post açıyorlar. Sen adama vurmazsan adam da sana vurmaz. Normal ağız dalaşı yaparsın olay kapanır gider. Sonra haksızın diyince linc tayfa oluyoruz :) 
tarafından
O tayfada bende varım bacım :D
tarafından
Ciddimisin :)) hahaha bende bazen linçliyorumm bazende linc etmenden post kapanıyor o zaman üzülüyorum :)
tarafından
Valla kolay kolay kırmam kimseyi ama doğru söyleyince öle oluyor :D
tarafından
Kalp bende çok kırmam ama bazılar gel beni linc ediyor doğruyu söylüyoruz beģenmiyorlar :)
0 oy
tarafından
Çok haklısın vlla bnde severken genelde anlamadan canını acıtırım ama sevgiden asla kavga sırasında ne benm ne eşimin eli kalkmaz. Şiddeti onaylamıyorum kesinlikle ama ne kadınlar var cidden dırdırlarıyla adamı ipe götürürler sonra da bna kızdı vurdu derler kendileri psikolojik şiddet gösterir farkında değildir eşinin fiziksel şiddetini 7 düvele duyurur. Karşılıklı saygı sevgi işte en kilit nokta bu sanırım. 
tarafından
Kavga sırasında kalksa benim eşimin eli bana bende tepki veririm... Ama o evlilikte sakalasmalar olmasa zaten bir güzelliği kalmaz buradakiler hemen duyar kasiyo
tarafından
Aynen öyle aslında herkes yerini sınırını bilse hiç sorun olmicak
0 oy
(399 puan) tarafından
Seni  ayakta alkışlıyorum çok güzel yazmışsın cnm
tarafından
Teşekkürler bebekk
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Haklısın tabi şiddet şiddettir erkek kadın farketmez
tarafından
Ama buradakilere gel anlat bazılarına diyim