0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
18 mayısta 2.sezeryanmi olucam 

17 mayısta çağırdı anesteziyle gorusuceksi  dedi ve covid tesri yapılacak dedi

ben direk kendi doktorumun yanına gidip bana omu soylicek o kata gidin diye 

ve anestesi neler sorucak 

ben ilkinde genel oldum hiç görüşme fln saglanmamistu

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben direkt doğumhane katına gittiğimde orada bana yapmam gereken şeyleri söylediler testleri yani sonra anestezi uzmanı ile görüşeceksiniz dedi Ben de tamam dedim ondan sonra geldi konuştuk rahatsızlıklarım hakkında bilgi aldı ondan sonra spinal anestezi karar verildi ve spinal anestezi ile sezeryan oldum.
(38 puan) tarafından
17sinde gitcem covid testi vercem
o zmn doktorumun yanına gitmeden hemen dogumhane karinalı cikayim bana bunlar bunlar yapilcaktimi diyim a
tarafından
Bnm doktorum hastanede degildi cnm ayri kliniği vardi sadece doğum icin anlastigi haataneye geliyodu o yüzden bana direk dogumhane katina çık bnde glcm demişti.Senin doktorun hastanedeyse onun yanina git o yonlendirir seni.Olmazsa dogumhane katina git.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen olabiliyor böyle cnm 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Neden genel olmuştun canım ilkinde.mecbur kalmadıkça genel yapmıyorlar artık 
(38 puan) tarafından
hiç sormadılar bana direk genele almıştı bendr hiç sormadım neden öyle diye
(38 puan) tarafından
ben kendi doktoruma mi gidip o bana bilgi vericek o anesteziyemi yönlendircek bilgin varsa bilgi verirmisin
(7,441 puan) tarafından
Anestezi den sıra alıyorsun galiba canım tahlillerin falan yapılıyor.kac yil önce oldun diğerini devlette falan kesinlikle artık mecbur olmadıkça genel yapılmıyor
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Canm kan aldilar bnden nstye bagladilar alerjilerim olup olmadigini sordular oyle yani
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Ben kendi isteğimle genel anestezi oldum bunu doktor önceden sormadi dogumda karar verdik ama anesteziyle hic görüşmedim bende merak ettim simdi acaba ne soruyolar
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Gidince yatış kaydı yapılır canım şimdi genel yapmıyorlar ama yinede öncesinde kan tahlili yapılıyor sen danışmaya bile sorsan onlarar yönlendirir  

İlgili bir soru bulunamadı

405,630 soru

12,153,603 cevap

36,581 kullanıcı

...