Kızlar 2 hafta oluyor doğum yapali eski hayatımı çok özlüyorum kızıma bakmak da zorlanıyorum bazen kötü şeyler düşünüyorum keşke hiç dogurmasaydim gibi eşimle eski hallerimizi özlüyorum onunla yemek yemeye vaktim bile yok artık hayat bu şekilde mi ilerleyecek çok bunaldim böyle şeyler düşüneceğim aklımın ucundan bile geçmezdi ne yapacağım ben
Çok normal bunları düşünmek ve özlemek çünkü alışık olmadığın bir hayatı yaşıyorsun çocuklu anne olmak zor geliyor ilk başta ama sonra alışıyor insan ve her baktığında tekrar tekrar şükür ediyor Rabbine onsuz olunmaz diyorsun
Az sabır gerek geçecek zor günler ilk 3 4 ay zordur ama sabret ve pozitif ol yardım edenin olsun özellikle esin
Ben ne yapıyım 4. Bebek geliyor hayata olumlu bakman lazım artık canım Allah yardımcın olsun
Evet canm lohusallık tan. Ben dogum yaptim 3 gün sonra durduk yere ağladım ailemi özledim eşimin üstüne çok düştüm 1.5 yaşında kizim vardı ona durduk yere kizardim çocuklara bakmak ağır gelirdi bana gerçekten zor bir dönem lohusa dönemi
Gayet normal canım bende yaşadım aynı şeyleri emin zamanla rutine bindiğin de alışıyorsun hatta hep hayatın da o varmış gibi bir anlık yokluğunü düşündüğün de bile kafayı yicek gibi oluyorsun kaynim bazen sevmek için alıyor beşiğini bakıyorum bom boş ağlamaya başlıyorum hemen gidip aliyorum) zamanla geçecek yani daha çok yeni gayet normal benim oğlumda çok zortaya bir bebek halen de öyle kucak kuşu ve çok ağlak gene şükür bir ara ne kucakta ne ayakta durmuyor dü 3 aylik olduk onun bir gülüşü dünyalara bedel tuvalete bile gidemezdim ağlamaktan gözlerim siserdi ama hem ben annelige yavaş yavaş alıştım hem oğlum dunyaya sadece biraz sabır canım eşimle konuşmaya bile fırsatım olmuyor du çok ağlıyordum hep böylemi olacak bu evlilik nasıl böyle sürer diye ama çok şükür biraz toparladı büyüdü şimdi eşimle de gayet iyi vakit geçiriyorum ufacık gülmesin de eşimle ben oglumuzdan daha sesli gülüyoruz onunla konuşuyoruz evimizin neşesi oldu sipa ) az daha sabır canim
1,487,733 soru
24,319,880 cevap
345,265 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın