0 oy
942 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından
Ben esime bosanma davasi açtım türlü hatalarindan dolayı evliyken benle evlenmeden once karıştığı kavgadan bir sene ceza geldi kapaliya koydular yakalandigi gece uzerndeki elbiseyle girdi gecen gün aradi 2aydr acmiyordum tlfonunu dedim mahkeme gunune kdr arama kızdım benden elbiselerini iki kizimizin ve benim fotograflarimizi esofman filan istedi iki aydr uzermdeki elbiseyle yatıyorum son kez bunu yap bari dedi yazdgm iki sayfa veda mektubu da var sizce yollamalimiyim istediklerini bi yanm aciyo yollamak istiyo obur yanimda iki bebekle ortada kaldk cok hata yaptı ne hali varsa gorsun diyor 

27 Cevaplar

0 oy
(5,568 puan) tarafından
Bence gönder yaa . Allah ıslah etsin 
-Reklam-
0 oy
(51,083 puan) tarafından
gönder canim kendi resmini gondermesende çocukların kini gönder
0 oy
tarafından
Kiyafet yolla kızlarının fotosunu da yolla babalari sonucta ama asla kendi fotonu yollama bosanma yoluna girmişsiniz artik gerek yok ona

Mektubuda koy istersen
0 oy
(317 puan) tarafından
gonder kuzum ya Allah rızası ıcın yolla bnm esımde ceza ewınde gunah 2 aydr aynı kıyaftleymıs o etmıs sen etme ay bnm herıfım aklıma geldi kurban olurum ben ona bnmkı de cok hata yaptı aldatmaya warana kadar tam ders aldı dedım ceza ewıne grdı ben hamıleyım ama olsun esımdr bnm canım kanım kıyamam orda ona gelsın gıne birbirimizi yıcez bılıom ama o ordayken ıcım parcalanıo sende yolla kuzum gıne ayrıl ama gunahtr orda sewab cnm 
(15 puan) tarafından
Esin benimkinin yaptıklarını yapsaydi emin ol asla affetmezdn bende cok affettm cok vazgectm herseyn ailemden bile ama yaptgi hirsizlklar uysuturucu illeti yatak odam koltuk takimim bebegmn bezleri elektrk supurgem altnlarm herseyimi satti baba evindeykn yetmedi ailemi dolandrdi yetmedi yaptgi hirsizligi hakime karim yapti dedi lohusa halmle baba evinden hakim karsisina çıktım kizimi damdan sallandrdi neler neler yapmadiki
(317 puan) tarafından
kuzum seninki kadar deıl ama bnmkı de cok cektrdı bana buraya yazmak ıstemıom ama alkol sigara ne bılım karısı kızı maddı zorlugu ayrı aman neyse aklına gelince sınır oluom. sen gınede yolla kuzum ya Bı kac bısey rabbım sorsun hesabını sn haklısın adan zye ama dusmus birkere son kez yap ona son olsun oda
0 oy
tarafından
Ben olsam kendi fotoğrafımı vermem ve veda mektubu vs yazmam kıyafette kendine saklayacak degilsin ya canım ver kıyafetlerini gitsin dahada fazla muhattapliga gerek yok bence zaten boşnma davası açmışsın 
0 oy
tarafından
Fotunu  yolama gerisini  yolla  icik daha özlesin  
0 oy
tarafından
Yorumlarını okudum bacım ailene sığın ve eşyalarını fotograflarini onun ailesine ver onlar götürsün bak ne güzel ailen sahip çıkıyor daha fazla bebelere kendine eziyet etme sal ne hali varsa görsün 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 604 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Barut2135 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,466 göst.
0 oy
9 cevap 240 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 455 göst.
31 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miray❤Asel (56 puan) tarafından soruldu

406,486 soru

12,191,186 cevap

36,711 kullanıcı

...