Hak vermeye çalışıyorum zamaninda cok yokluk ve zorluk çekti ama smdi anlayamiyorum cok sukur kiz kardeşim 5 bin maas aliyo babam 3900 aliyo sadece 2 bin lira odemeleri var sorsan cok buyuk cok zor oduyolar gecinemiyolar esim 3200 aliyo biz cok rahatmisiz hic giderimiz yokmuş vs vs.
Neyse babam hastanede yatiyo en küçük kardesim evde calismiyo para verdik lazim olur tek kaliyosun gidip geliyosun yol parasi vs olur diye gitmis kiza odetmis muayene parasini babamn kredi kartida annemde! Alisveris yaptiriyo kiza ameliyat yeri pansuman olcak 15 liralik batikon almiyo kardeşime diyo hastaneden getir diye hak dedim yaa git al eczaneden. 3 kuruşun arkasina düşüyo.
Az once de beni aramis diyoki ben ayarlamistim niye getirmedin kurdanla kaşığı ya cik marketten al Allah askina en fazla 10 lira tutar 1 kürdanla plastik kaşık onun hesabini soruyo
Adetim gecikti kendime test aldim onunda gecikmis o kdar eczaneye gidiyo 4 lira verip test almiyo test aldigimida gordu en az 3 4 kere istedi verdim de rahat etti kutu kutu alcam eve artik.
Yemege goturuyorum tuh burası cok pahali tuh evde yeseydik anne diyorm ben odycem kendime guvenmesem getirmem zaten ye diyorm tüh corba 7 lira burda baska yerde 5 lira tüh cay ikram ediyolar bu da mi parali ne kdar tuh diye diye deli ediyo beni en sonunda sus anne sus da yemeğini ye diyorm o zamanda vicdanim sizliyo :/ bi yere gitmek istemiyorm onunla.
Uzum oldu kusura bakmayin ama artik sabredemiyorm zaten sinirli bi insanim iyice sinirlendiriyo beni ne yapcam ben bu anacigimla nasil basetcez ustesinden gelcez