34 haftalık doğum yaptım. 1 ay kuvez sonrası taburcu olduk o günleri çok zor geçirdim. Taburcu olduk doktor kesinlikle misafir kalabalık yasak hijyenik iyi bakılması gerekiyor çok dikkat edin dedi. O yüzden evden dışarı çıkmadım 2 ay çok sıkılıp kayınvalidemde gittim gitmeden önce aradım eliyle görümce gelecekse gelmeyelim kalabalık olmasın diye oda gelmeyecekler kızım dedi (görümce yanındaymış ve bu olayda bir hafta kayınvalidemde küsmüş benle oturdu diye) neyse gittim iki dine kadar oturdum geldim berat kandili günü kontrole gittik. Kandilini kutlayalım diyekayınvalideme gittik. Görümce aramış çocuklarla kreşten gelecekmiş gelmem sorun olacaksa gelmeyelim diye bende gelsin anne ben diğer odaya geçerim dedim. kapattı telefonu sonra tekrar aradı kayınvalidemi söyle o gelinin felan deyip bişey dedi kapattı bende arayıp hayırdır abla E oldu dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü vay efendim onun anasının eviymiş benim diğer odaya geçmem çok zoruna gidermiş çocuğu kıskanıyor muşum. Benim çocuğuma muhtaç değilmiş diğer eltinin çocuğu varmış.Sen varken ben gelmem ben varken sende ben varken gelme beni yok say dedi tlf nosunu instangramda n sildim kayınvalidemin yanında oluyor bu olay bende kısa bir açıklama yapıp kapattım ama nasıl üzüldüm. Hafta sonunda ona gitmeyi düşünüyordum. Telefonu kapattım sinirimden ağladım kandil günü çıktım geldim evime oturmadım. Eşimde hamile olduğu için düşük tehlikesi var diye bişey demedi oda çok zoruma gitti şimdi eşim konuşup görüşüyor. Görüntülü kızımı halam diye seviyor. Bugünde kayınvalidemdeydim kayınvalidem çocukların kızımı sevesi var felan dedi bende hiç duymamazlıktan geldim ama canım çok sıkıldı. Durduk yere böyle bişey yapan kendisi şimdide gelmiş çocuğumu sevecekmiş.Eşimle bu yüzden tartıştım ağzını açıp iki laf etmesin diye kızdım kalktı gitti şimdi konuşmuyorum neden böyle saçma sapan bir durum yaşattı anlamış değilim. Çocuğu görmediği için mi ama zaten haftasına çocuklar evde diye yanına gitmeyi düşünüyordum. Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım o günden sonra hiç konuşup görüşmedim benim ablam yok gerçekten seviyordum çok zoruma gitti yaptığı? not=ilk bebeğim lohusalık ve yoğun bakım süreci zor geçti havam değişsin diye gittim kayınvalidemde değilde anneme gitseydim kayınvalidem kırılırdı o yüzden oraya gittim aniden kararlaştırmışlar geleceklerini bilseydim gitmezdim onlar geldiğinde ev kalabalık olacaktı ilk çıktığım için aniden kalabalığa sokmayayım dedim art niyetli bişey yoktu o sorduğu için söyledim. Kırılabilir bunu güzel bir şekilde söylese özrümü diler gönlünüzde alırdım