0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (940 puan) tarafından
Kizlar kiz8m yaklaşık bir ay dir huyu değişti sakin bir bebekti şimdi hiç durmayan devamlı ağlayan kendini sıkan bir bebek alt dişlerimizi 8.5 aylıkken ikisi bir çıktı çok rahattı gece yatar sabaha kadar kalkmazdı doktor üst 4 dışının yolda olduğunu ve en zor bu 4 dışın olduğunu söyledi 

9 aylıkken 9 kiloydu bugin gittik bexsero aşısını yaptırmaya sadece 200 gram almış ama emmek istemiyor yemek istemiyor çocuğu büyük olan bu zamanları geçirmiş olan anneler tavsiyeniz nedir 

3 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Cok normal dis donemi istahsizlik ve bebegin cok hareketliyse yedigini yakar
(940 puan) tarafından
Offf hemde nasıl hareketli yürüse yürür o derece ayakta yaklaşık 1-2 dakika duruyor çok yoruyor beni
(6,189 puan) tarafından
:D bende de var ondan bi tane anliyorum seni ama hareketli olmalari iyi bir sey
(940 puan) tarafından
Çok şükür canım bazen offf diyorum sonra sma hastalandı başka hastalar dank ediyor sukurxdiyorum :)
-Reklam-
0 oy
(14,239 puan) tarafından
Oğlum da şuan 1yasinda bu 4 dişi aynı anda çıkarıyor inan ki mahvolduk ne uyku ne yemek sürekli ağlıyor sürekli kucakta gece defalarca uyanıyor alt dişleri çok kolay çıkarmıştı ama üstler bizi mahvetti Allah yardımcımız olsun
(940 puan) tarafından
Aynen alt dişi bir baktım çıkarmış ama bu üst diş mahvetti doktor konuşuyor kızımın sağlamasından bir şey Anlamadim artık özür dilerim başınız şişti diye yaygaracı hanımefendi:)
0 oy
(836 puan) tarafından
Çok normal bu zamanlarda canım
(940 puan) tarafından
Cok surer mu
(836 puan) tarafından
Belli olmaz canım sürebilir
(940 puan) tarafından
Ağlamak istiyorum:(((((

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.