0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhabalar,  başından hep erkek hissetmeme rağmen bebeğimin kız olduğunu öğrendim bu gün. Elbette ki sağlıklı olduğu için çok Mutluyum, kız olmasına da üzülmedim asla, ama beni en iyi siz anlarsınız, çok duygusalım bu aralar hele daha da çok. Eşim görevde yanımda değil, hem özlüyorum hem ilgisini istiyorm. Bana hep şaka yapardı, kız olursa hep onu sevicem artık seni sevmem gibi. Şaka biliyorum ama kızlar ben çok etkileniyorm, ondan aşırı sevgi beklerken bunu söyleyince acaba sevmez mi beni diye ağlıyorum elimde deği, öyle olmaz dimi ? Ya kendi bebeğimi kiskanmış gibi oluyorum ama vallahi öyle değil anlarsiniz işte :'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

genelde hissedilenin tersi oluyor.. canim dikkat et de sen kocandan daha cok sevme bebegini :D:D yanii tek derdin bu olsun arada dert postlarina bir bakiver..

-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamilesin şuan hormonlar dan öle bnm de kocam hep oglumi goster diyor bni sevmiyirsun diyorum olur mu diyor çocuğum annesisin diyor sen tek değilsin ilgi olayından 4senedir evliyim ne hamilelikte ne de şimdi esim yanımda kalmadı 9ay tek gordum kocamı 
(4 puan) tarafından
Allah kavuştursun sizi de, zorlanıyoruz elbette. :) Mesleğinden dolayı mı yanınızda değildir
tarafından
Evet askerî personel esim komondo amin canm
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Bence 2. Palna atilan kocan olacak senin dogurdugunu senden başkasi daha cok sevemez bence ne kadarda babasi olsa anne sevgisi baska olur o kiskanacak sizi bence ona vakit ayirmiyosunuz diye :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 422 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Dilankaya (998 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 178 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Elisa1defne (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel_12 (15 puan) tarafından soruldu

409,709 soru

12,316,850 cevap