0 oy
127 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (726 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar aranızda yapıştırmalı takma kiprik kullanan oldumu işe yarıyormu kullanışlı mı belli oluyor mu takma olduğu çıkma düşme yapar mı almayı düşünüyorum günlük her zaman kullanıcam hergun makyaj yapiyorum boyayla uğraşmak istemiyom 

9 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Takması zor ama doğal duranlari var miknatisilida var ondanda alabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlar gunu birlik canim özel gunler icin sen ne icin kullanicksin normal gunde istiyorsan kirpik lifting yaptir
0 oy
tarafından
Ipek kirpik yatırabilirsin yada kendin ipek kirpik yapabilirisn
0 oy
(2 puan) tarafından
duo kirpik yapiştırıcisı var onu kullanırsaniz çıkmaz ama yinede hafif bi yapaylik belli oluyor 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Onlar  bir kullanımlık  oluyor  canım  doğal  duran da tekli  olanlar  bütünler hiç  doğal  durmuyor  her gün takacaksan  tekli  olandan al 2 gün  kullnirsin  yarı yarıya  takarsan 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
İpek kirpik yaptir onun yerine. Çünkü boyayla uğraşmaktan daha zor. Zaten kirpiği takmadan önce de yine rimel kullanmak zorundasn çünkü altta belli oluyo kendi kirpiğin
0 oy
tarafından
Tek pascal kirpikten nefret ediyorum yapay olduğu o kadar belli oluyor ki ama şu v şeklinde parçalı olanak var onları aralıklı takınca çok daha doğal duruyor alırsan öyle al ben almıştım bekarken kullanmsitim çokta yakışıyordu ama kapanınca bıraktım o işleri ")
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Hergün uğraşılmaz ipek kirpik taktir 1 ay kullanirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 145 göst.
22 Mart 2023 Aile kategorisinde Prensannesi26 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
10 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cocukannesi (2,124 puan) tarafından soruldu

407,010 soru

12,215,834 cevap

36,803 kullanıcı

...