0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından

image

ömbkbbjoobbbb

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Banada henüz bişey yok ama yine başvuru yaptım bakalım bunu da mı reddedicekler resmen pandemi destekle dövüş ediyorum 

image

(476 puan) tarafından
Zenginler dururken bize mi vercekler bide :/
tarafından
Aaaaa bende zenginim arabam var hemde BMW ondan sonracıma evim var villa denize sıfır hemde yaaaa bana çıkmıycakda kime çıkacak :)))
(6,912 puan) tarafından
Tekrar başvuru yapacak bir yer bulamadım bn cano nasıl başvuru yaptın bnde annem için istiyorm ya kendime dgl de
(549 puan) tarafından
Kız ben kaç kere başvurdum hep kapsam dışı yazdı niye çıkmıyor anlamadım ki alan nasıl alıyor
tarafından
www.türkiye.gov.tr

Gir ordan giriş yap arama butonuna pandemi yaz ordan bi bildirim çıkacak önüne pandemi başvurusu yap diye oraya tıkla ordan başvuru yap
(6,912 puan) tarafından
Annem de de süreç devam ediyor yazıyo :(
(6,912 puan) tarafından
Tmm rahim teşekkürler bı bakiyim annemin TC sini alıp da
(549 puan) tarafından
Sabahta kapsam dışı yazar bana öyle yapıyor namuzsuzlar :) verseler ölürler babalarının parasını veriyorlar sanki
tarafından
Bizden alınan yine bize gelecek di sözde saat yazarım yine bakalım napcaklar çok merak ediyorum :)
-Reklam-
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Yok canm çıkmamış belki yatar bir iki güne banada yatmadı
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Yoğunluk varmış ben hiç bakamıyorum ya çıkmamıştır da gerçi
0 oy
tarafından
Nerden bakiyorsunuz ve başvuru mu yaomak gerekiyor
0 oy
tarafından

Benimde böyle yazıyo yaa acaba tc son rakama göre mi bakacak farklı bi günde mi bakmamız laızm 

image

0 oy
tarafından
Aslında yasakta çalışamayanlara vermeleri lazım..çalışan da alıyor ne yazık ki
(1,244 puan) tarafından
Cidden marketler eo yakıyor ya. Hani abur cubur tarzı da hiç yemeyiz sevmeyiz ama market eksiği bitmiyor valla. Eve 120 elektirik gelmiş dükkana 100 lira
 Çok zor. Bu arada eşinize kira yardımı verdiler mi güya verecekler ama bakalım
tarafından
Çok zor bu dönemde eşya almak..işte brnim de çamaşır makinem yok..bir mahkememiz vsr onu bekliyoruz eşim kaza geçirmişti sigortadan para vereceklerdi 4 senedir bekliyoruz yani..alsak bile borçlara gidecek zaten
tarafından
Yok cnm kira yardımı almadılar ama askıda fstura ile evdeki su faturası ödendi brnim öğrenci kartıma 250 tl yattı o da her yerde geçerli olmuyor
(1,244 puan) tarafından
Rabbim hepimizin yâr ve yardımcısı olsun. Inşallah verirler kira yardimi. Nu yasaklardan sonra işleri açılır bizde refaha ulaşırız allah'ın izniyle
tarafından
Amin inşallah cnm..hayırlısı olur sağlığımız yerinde şükür çalışır öderiz
0 oy
(2,321 puan) tarafından
PTT kitlenmşti nasıl girdin :)
0 oy
(162 puan) tarafından
Benimde böyle
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Walla bizim komşu parayla oynuyor bugün ona vermişler. Yine de cok şükür ama okullar kapalı eşim çalışmıyor.  Bize vermeleri mantıklı degil miydi?bende cok üzüldüm 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 617 göst.
18 Mart 2020 Aile kategorisinde çetrah (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 170 göst.
0 oy
6 cevap 402 göst.
24 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.

406,131 soru