0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şimdi benim nasıl öğrenci durumum aktif oluyor birde sınava girmem için ücret yatmam gerekiyor mu

6 Cevaplar

0 oy
(15 puan) tarafından
Benimde bu sorunun cevabına ihtiyacım var
tarafından
Seninde mi öyle canım aktif mi gözüküyor sun
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Tatlım pandemi den dolayı meb tüm aöl öğrencilerini para yatırmadan aktif yaptı iki dönemdir bu sekilde ücretsiz 2 donem online  sınava girdiler. Bundan dolayı aktifsin
(137 puan) tarafından
Ah canım ya Bi cok kişi online ile mezun oldu. Sen girmesende senin hesabından Baska biri de girip sınavları tamamlayabilirdi. 17 sinde kayıtlar acıldı gidip kayıt yaptır canım sınavı bekle
(3,676 puan) tarafından
Kayit için halk eğitim merkezine mi gitmem gerek makbuzla
(3,676 puan) tarafından
Cok sordum kusura bakma cnm
(137 puan) tarafından
Yok canım ya sadece atm den ziraat ve vakıf bank atm lerimden kaydını yap dekontu al sınavı bekle halk eğitime gitmiyorsun artık
(3,676 puan) tarafından
A tam çok kolay o sag ol cnm
0 oy
(89 puan) tarafından
Pandemide. Dolayı aktif canm online sınavlar oldu keşke girseydin ben mezun oldum bu şekilde 
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Nerden bakabiliyosun canm bende bakiyim benimde bende 3-4 sene oldu sınava gireli 
0 oy
tarafından

Canım zaten sınava girsende girmesende mezun olana kadar sistemde aktif olursun, kayıt yenilemeler başlamış sen ziraatten ücret yaptırman gerekiyor birde halk eğitimi ara onlardan net cevap al 

3. Dönem kayıtlar başlamış sen kayıt yenile 

image

0 oy
tarafından
Pandemiden dolayı MEB sınava girmeyenlerin son dumunu bile aktiflestirdi ondan  görünuyot uccret yaticaksin canm 50 TL ondan sonra ders seçimi yapıp sınava gireceksin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
23 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 68 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kayla4 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
7 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu

406,131 soru

12,176,099 cevap

36,654 kullanıcı

...