0 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim bir kaynanam var offfffff böylemi iyi böylemi tatlis elleriyle yemek yedirir yatırır kaldırır hastalandim rahatsizim biraz da nasıl ilgileniyor hastanelik oldum bebeğime bakıyor bir iş yaptırmıyor eşim zaten eşi benzeri yok benim için kayağı bozuyor işteyken 10 defa arar

29 Cevaplar

0 oy
(1,283 puan) tarafından
Benim kayinvalidemde öyledir. Onlara gittigimizde yemeğini kendi yapar ben de yardm ederm yinede. Bulasigi yikar ona da yardm ederm ama en son gttgmde hamileym diye bulaşıgi bile yikatmadi. Ayağına hemen patik terlik giy üşütme der. Giymeyi sevmiyorm giymicem derm zorla giydirir:) En son zorla yelek giydirmisti :) önüme meyve getirir. Aksam esime sorar kacta uyancaksnz ona göre az gürültü yapalm diye. Ben 10da uyanan insanim

Onlar 7de kalkar biseyler yerler isleri vardr. Ben 10da kalkinca 11 gibi kahvalti edilir :D
-Reklam-
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Çok iyidir Allah var yukarda oğluma da bakar ama tek kusuru inanılmaz herşeye karışır bende onu sevmiyorum tek kaynanama karşı değil işime karışılmasini sevmiyorum o yüzden anlasamam bir de ağzı hiç hayra açılmaz TV birinin evi yansa sanki benim evde yanacak gibi davranır falan ama yoksa iyidir
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ben kaynanamla gorusmuyoruz esim gorusmedigi icin ama Annem muhtesem kaynanadir.
0 oy
(1,175 puan) tarafından
İyidir Allah razı olsun kendisinden.  çok severim  
0 oy
(65 puan) tarafından
ne güzel Allah muhabbetinizi bozmasın
0 oy
tarafından
Sırf eşimin annesi diye değer veriyorum beni gözyaşıyla büyütmüş bu zamana getirmiş annemle değil bir tutmak birn tanesi gelse bir tane annem etmez kendisinden de hayır görmedim zaten Allah gönlüne göre versin
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Annemle aynı kefeye koymam asla
0 oy
(3,738 puan) tarafından
Kaynanami rüyamda bile görmek istemiyorum o derece nefret ettirdi kendinden

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 520 göst.
0 oy
15 cevap 590 göst.
0 oy
9 cevap 499 göst.
16 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

413,710 soru

12,453,675 cevap

46,399 kullanıcı

Kategoriler

...