0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çişini yaptı kızlar başta kalktı hemen korktu tam yapacakken sona geri oturttum hemen haliyle tutamadı yaptı önce çekindi bel alkışladım aferin oğluma hadi cisimizu tuvalete atalım dedim beraber götürdük o döktü sona suyla yikamaskna izin verdim vee sarki söyledim mutlu oldu güldü tekrar lazimlik ist di 

Sorun şu ki TLF vererek oturttum mecburen şimdide TLF bağımlısı olmasın devamı gelirmi kizlar

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ahahaa kızz ben telefon falan vermedim hiç eline önce lazımlık aldım Sonra bezi çıkardım lazımlığa oturttum çişini yapınca alkış tuttum Tabii biraz zor oldu ama hiç pes etmedim pijamasına falan da bayağı bir kaçırdı yani sonunda normal tuvalete götürdüm başında bekledim öyle öyle alıştı ben tuvalete sticker falan da Yapıştırmış tım çok hoşuna gitti sürekli tuvalete gitmek istedi O yüzden sıkıntı olmadı Sende Pes Etme telefonu verip durma eline sürekli benim telefon hiç aklıma bile gelmedi kendi kendine alıştı

tarafından
Valla ben yarim saatte 10 defa götürdüğünü bilirim qma yapmazsa geri getirirdim Allah yardimcin olsun zor surec ama bıktırmadan yaptir
tarafından
Yok bikmadi bugün dördüncü kez yaptık cisimizi birde uyumadan az önce yaptık şükür artık kendi geliyor yapacağı zaman tabi brn hatirlatinca
tarafından
Oyle oylee alisacak canim annelik hem kutsal hem zor ❤❤
tarafından
Evet canım sabahdandir yine başındayım yine iki kez yaptık bezsiz uyuduk altına yapmamış çok sukur
tarafından
Ohh ohh masaAllah SUBHANALLAH
-Reklam-
0 oy
(12,526 puan) tarafından
O ilk yapma nasıl mutluluk verici yaa hahaha:)) darısı kücük kızıma insallah ya ayyyy üstümde yük
tarafından
Ağlayacak tim:)) inşallah canimm hemen ogrenir
(12,526 puan) tarafından
İnsallah yaa
0 oy
tarafından
Kuzum ne kadarlık bebeğin ? Bende başlamak istiyorum ama hiç bir fikrim yok 22 aylık olucak 15 inde :(
tarafından
30 canım t 30 aylık başla kız kesinlikle başlamanın tam zamanı ben sıcağı beklediğim için geç kaldim
tarafından
Neler yapmam gerek kuzum lazimlik alayım.degil mı birde yatağına Alez mı alayım gece bağlıyor.musun altını ?
tarafından
Bence önce istiyorum ona bak direk tuvalete götür bak korkarsa lazimlik al benimki çünkü korktu oturmadı asla gitmedi canım sona sabırla oturtunpbeklemek gerek
0 oy
tarafından
Benimkide telefonla alıştı ilk haftalar sonra telenfonsuzda gidip yaptı 
tarafından
Ay iyi unutsun telefonuda canim
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Yarım saatte 1 götür cnm alışır telefon yerine oyuncaklarıyla gidin ayiciginda çişi gelmiş flaan diye 
tarafından
Dur oyuncak deneyim canım aynen bakalım ins durur
(2,091 puan) tarafından
Tomu indir telefonuna oda etkili oluyor :))
Bak kedi nasıl söylüyor cisini nasıl tuvalete yapıyor hadi  kediye cisini yaptır de :))
tarafından
Aa evett

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
0 oy