Kizlar paylaşmak istedim sizinle ben 3 yıldır hamile kalamiyordum eşimle dedik tedavi olalim ben randevu aldim esim çalışıyor diye tek gittim benimde adet duzenim yoktur 2 gün geçti ama her zamanki gibi diye düşünüyordum.doktora gittim kontrol etti dedi kan degerlerine de bakalim adet söktürucu verip tedaviye baslayalim dedi kizlar okadar endiseliydimki masraflar kontreller dedim cok yiprancam galiba neyse hemşire geldi degerin cok iyi dedi bende saniyorum normal kan degeri hemsire tekrardan hamilesiin dedi kizlar okadar mutlu oldumki şaka sandim gorene kadarda hic inanmadim tahliller karıştı sandim ama allahıma şükürler olsunki hamileymişim hamile kalamayanlar icin yaziyorum ümidinizi asla yitirmeyin
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Gozun aydin canim rabbim kucagina almayida nasip etsin
Senin adina cok sevindim canim RABBİM yavrularimizi sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin
Ayy Ağladım resmen Rabbim hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim :)
Yazını okurken senin adına mutlu oldum gözün aydın canım:)
gözün aydin canim hayirli saglikli olsun inşallah
Ne guzel ya sanki bn yasamisim gibi o ani sevindim hayirli olsun cnm darisi yengem ve abimin basina onlarinda 6 yildir cocuklari olmuyor
sanki bn yasamisim gibi o ani gibi sevindim yazini okuyunca hayirli olsun cnm darisi yengem ve abimin basina onlarinda 6 yildir cocuklari olmuyor
Bende umudu kesip rahim testi yaptırmak icin adetimi bekliyodum. Gecikince test yaptım hamileydim. O çift cizginin yan yana gelisi kadar hic bseye mutlu olduğumu hatirlamiyorum. Rabbime bin şükür isteyen herkese tattirsin bu duyguyu
Gozun aydin, Rabbim tamamini erdirsin, olmayana en kisa zamanda nasip etsin insallah
MasaAllah Rabbim tamamina erdirsin :)
Ben de sen gibiydim canım kaç yıl gittik hep biseyiniz yok diyip gonderdiler ne paralar gitti en adetlerim hep düzenliydi çok şükür en son dedim Allah im artık ugrasmicam yoruldum elimden geleni yaptım takdir senin hayirlisysa olsun dedim okdar ağlayıp dua etmiştim ki neyse adet günüm geldi 2 gün geçti test yapmicam deidm dayanamadım yaptım inanamadım çok hastaydim birde aşırı atesim çıkmıştı sancim vardı normalde adet olduğumu bile hissetmem ağrı hiç olmazdı çok şükür öyle işte 3 tane üst üste yaptım şok oldum kanda da çıkınca çok şükür şimdi 14+3 hamileyim =)
Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm ins
Cok mutlu oldum adina canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin gozun aydin olsun
Hayirli olsun canim bende senin gibi olmustum biz daha taaaa kalktik ankaraya gittik aşilama icin profosor muayene etti neyse aşilama yapmak icin ilac verdi benimde her zamanki gibi gunum geciyo sonra ankarada isimiz bitti antebe evimize donduk gece 12 de elektirikler yoktu desim sabah kalktigimda test yapar oyle icerim ilaclarimi nolur nolmaz dedim sabahin 7 si de kalktim testi yaptim bir de baktimki test cift cizgi inanamadim herkes bizi asilama yaptiracaz diye bilirken hamile haberimi duyan cok sasirdi benim gibi aglayan lar oldu o gunlere goturdun beni biraz
gözün aydin canım neyle gittin ne guzel haber aldin sağ sağlım kucağına da almak nasip olur inşallah
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende ilk gebeliğimde 11 ay olmadı çocuğum çok üstüne düşmedik ama dedim bi kontrole gidiyim gittik doktor ilaç falan verdi folik asit iğne verdi bunları kullan bu ay korun dedi tamam dedim. 11 ay olmadı o ay göya korundum hamile kaldım :)
Cok sevindim Allah tamamina erdirsin insalla saglikli bir şekilde kucagina alursin
Gözünaydın cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin.
404,101 soru
12,105,693 cevap
36,425 kullanıcı