0 oy
1,202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,523 puan) tarafından
Kizlar dis goz olarak siz8nde fikrinizi almak istyrm esim gereksiz kiskanclik yapiyor gbi gleiyor bence sutcu msjatmis (isleri oldugundan bu saate ayarlayblms.sutu ayrani) bu saatte gelmem uygunmu annenize mi birakayim diye esime sordum bu saatte ne sütü alistirma.fln filan oglanda evleneck yeni yani genc bi cocuk msj attgini fln duysa kizar bende ayran icin sabirszlnyrdm sutu de kaynrr icerdm bebise yogrt yapcktm acelesi yoktu ama bide bidon hazirlamstm bos onlari vercktm parasini da ben verym dedm neyse anneme gonderdim ama icten ice de sinir oldm annemde oyle bisey olsugunda baban da kizar ne var ki dio herkese birakmis oglan senin koca pat laf bisey der dio kesin der kapiyi acinca surat asar tersler gbi konusur iyi yapmismym icten ice de sinir oldum ama

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim esimde kizardi bu saatte sütçü mesaj aticak gelicek falan 
(2,523 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Msji demedim biraktirmadi sinir oldum ya aslina bakarsan,hak veriyorum ama kendisi ciksin kapiya ben cikmayim dedm bu sferde oglani tersler cnm sklır
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından

Çok şükür ne ben nede eşim kıskançlık huyumuz yok öyle hayat çekilmez yhu;)

(2,523 puan) tarafından
Ya eskiden daha asirydi birine slm versem bi erkege cok kizardi burnumdan getrrdi baslardi sorgulamaya ama smdi size sormak istedm bu meseleyi abartmmsmo gleip birakip gtcek yani kadinlar bi degsk beni kiskanmasa da kizarm:))) oyle deme ama kiskanlmk guzl
(1,449 puan) tarafından
Bilmem ben sevmem öyle yaa çok sıkıcı:))))
(2,523 puan) tarafından
Ilgnc bir bakos acisi :) haytta hic kiskanmyn birisn herld tebrk edyrm:)
(1,449 puan) tarafından
Canım teşekkür ederim sana da tavsiye ediyorum :))
(2,523 puan) tarafından
Denemeye calisirim   esimin yanna gelip bi kiz konssa gulerek fln tavsiyeye uyamam gbiz:)
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Gece gece... Sütçü gündüz ne yapıyormuş acaba :silly:

(2,523 puan) tarafından
10 da msj atmis gunduz dugunleri varmsti yarinda dugune gideckms adanaya anneme oyle dems bozde istedk die getrym dems
(3,187 puan) tarafından
Hee tmm o vakit:) ama benim eşimde kizardi
(2,523 puan) tarafından
Hmm demek esler genel klasik olarak,ayni kiziyolr ayni seyi o yapsa bende kizarm ama cik kapiya ozmn dedm ben cikmaym aman  :) yordu
(3,187 puan) tarafından
:D :D :D bu modellerde böyle
0 oy
(332 puan) tarafından

İyi yapmışsın canım gece gece uğraşmamış olursun hem yarın alır kaynatır içersin  :)

(332 puan) tarafından
Canım erkekler öyle işte kıskanıyorlar sevdiklerinden bence sonradan mı değişti senin eşin
(2,523 puan) tarafından
Yok hep aynıydı cnm nisanlyken de öyle perdeleri ceker smdi balkona askili ile cikma der okduklarima gore normal karsilayn bir erkek yk gbi:)
(332 puan) tarafından
Canım o zaman alışmış olman lazım acaba evlenince mı değişti dedim de değilmiş   :)) aynen türk erkeği canım çoğu kıskançtır yani bence emin ol kıskanmayan erkek daha zordur kıskanmayan erkekde hayır yoktur demişler  :) tabi dozunda kıskanmak en iyisi bazıları da kıskanır belli etmez yani eşi belli etsin ister felan filan
(2,523 puan) tarafından
Ay,evet cesit cesit insanoglu surekli bi istekte ... kiskanilmak cok guzl alistim ama kiziyorm bu huyuna birkaip gtsin sen cik dedm esimde tutturma biseyi der bana bn onun bakisini takip ederm birine baksa burnundan getrrm oda bana kziar norml karsilamaz bunun gbi bsy
(332 puan) tarafından
Aynen bizde aşağı değiliz aslında kıskanmakta  :))
0 oy
tarafından

Sütçü tüpçü klişesi diye bisey var :D esin haklı

(2,523 puan) tarafından
:))))) yok be oglan evleneck eylulde yazik gecim kaynagi bidon biriktrym nolack dio ters:) ya bende dyrmki canim gudnuzden beri cekiyo ayran sutude uyutacktm ne vr 2dk biraksa saat gec dio htta sutcude msjatms uygn olrmu die
0 oy
(373 puan) tarafından
benim kocamda ayni vala bakla giderim bakalci erkek niye konstun der 
(2,523 puan) tarafından
Aksiler gercktn aynen oyle bi magazya biyere gtsek sen ne atliyon der erkej ise benle de komsrsa adama terslnr yuzune bkmaz cvp vrmez biraz klass ol dmi
(373 puan) tarafından
vala yapcak birsey yok alismya calsiyorum yolda bile bazen etrfa baksam ne bakiosn der oyle biri
(2,523 puan) tarafından
Onu ben esime cok yapardim gozunu takip ederdm baktigi yerde kiz varsa burnundan getrrdm oda nisanlyken az getrmedi burnumdan smdi denk glse yine kizar niye bakion niye ismiyle hitap edion der
0 oy
tarafından

SÜTÇÜ ADINI DEĞİŞTİRİRDİ EMİNKİ EĞER SÜT FALAN ALMAK İSTESEM YADA NE BİLİM ERKEKLİ BİR ORTAM OLDUMU SOKMAZ BENİ ASLA HİC SEVMİYORUM BU HUYUNU SAÇMA BİR KISKANÇLIK BANA GÖRE AMA GÖRE ERKEK ALIRMIŞ FALAN FİLAN BOŞ BELEŞ İŞLER EŞİNİNDE DE KISKANÇLIK YAPMASI YANLIŞ :ermm:

(2,523 puan) tarafından
Nasil adimi degstrrdi benmkide kizar ilk yıllarda is arkdslrna slm vermcksin uzaktaydi geldgijde boyle yapardi yuzugunu takiomsn ya yedi mi beni ne var kiskaniosanda sut verip gdieck ben muhttp olmutrmki bircm nekdr diyorm msjattgni desem cıldrir onun yuzunden yarin annemler getrmk zorunda hem emziriyorm sütümede fyda ederdi aksi ya
tarafından
Kizz sakin deme birde onun afra tafrasiniki çekcen emzikli kadınsın zaten iyi olurdu aslinda senin için ama neysee artık sil mesajlari falanda bari süt alcan zamanda herife de o alsin madem bu kadar kiskaniyosa
(2,523 puan) tarafından
Sildim kiz iyi hatirlattin teli birkaip gtsem esim gorecekti artk anneme atmisn dedm neyse ysrn annemler getirir herld bende hazir sutumu icerm :) bebisin yogurdu var Allahtan kapiya sen cik dedim hemen soylenmeler parasini hazirlamstm fln nyse saglk olsn bende bu cocuk kazansin dedim ayranda getiriyor hem yiksa pazari bklemek zorndaym onceden aliyordu süt smdi kapimiza kadr geliyor iyi ya iste annemde cenesi durmuyo oglan yakisikli iyi biri die esimin aklnda kalms gerci oyle demese bile huysuz benmki
tarafından
İşin vsr senin onunla zor kizz valla
0 oy
(215 puan) tarafından
Bi kere benim numaramın sütçüde olması çok büyük bir sıkıntı olur gene seninki benimkine göre kıskanç değil 
(2,523 puan) tarafından
Ya ama haberlesmek için mecbur aldim nereye getrck nekadar fln .... keske annemnkni verseydim esim e bikere msjatiyo demstm cok anlamadi herld kizmisti ama bugun ki msji anneme atti saniyor kizardi hadi numaranz yok varsayalm aksam,10 da kabul etmezmydnz
(215 puan) tarafından
Maalesef canım öyle bir şansım yok bire bir görüşme gibi falan :(((bu arada ben de çok kıskancım dengeliyoruz :))
0 oy
(507 puan) tarafından

Yoo bence esın haklı alıstırma derken kadın olarak biz anlamıyoruz ama erkek olarak onlar anlıyor bazı seylerı ole nıyetı olmayabılır ama kıskaclık degıl bence bu koruma amaclı;)

(2,523 puan) tarafından
Oyle mi dersin .. esim oyle.cok aciklamaz kestirip atar bide kapiya.geldginde ben konsmam oyle parasini verrm annemdykn konsmstk dogru diosun gece gelip blki esimin olmadigi zmna denk gelicek iyi biri yakinda evlenck kotu durmuyor ama insanoglu sasar dedgn gbi :( korktm smdi
(507 puan) tarafından
Aynen ole canım bende korkardım acıkcası
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Allah muhafaza diyorum!!! Senin es yine sakin kalmis. Ben suan empati bile yapamicam o derece. 
(2,523 puan) tarafından
Gercektenmi ya ? Surati asti yok yok ne sutu bu saatte cnm sacmalama dedi agresf davrndi ama sakin dvrndi dedgn gbo bende daha boyle dedi die kizmstm
(1,554 puan) tarafından
Gercekten canim. Sutcu de benim numaram bile olamaz yani. Senin numaran var sutcu sana mesaj atmis. Bizde ufak capli kiyamet kopabilirdi. :)
0 oy
(7,126 puan) tarafından
Gece gece sutcu bana msj atsa esimde beni bi yerlerden atardi heralde sonucta elin adaminin numrasinin sende ne isi var diye baya bi kizardi 
(2,523 puan) tarafından
Annemn verecktm haberlesmek icin msjatiyorm napym :( cok kizar baya soylenir napacgni dusunenemem
0 oy
(247 puan) tarafından
Oğlan sanki babanın oğlu esin kizarsa kizsn  hattasini anlar msj atmaz benim kocam msj atsa öldürür valla kapidan sut almami bile istemiyo sen cok cesaretlisin 
(2,523 puan) tarafından
Wllla cok cesaretlym:))))) ya ama olmuyor niye oyle kaba gozukecek disari bebde de bu var milletin icidje soyle opma boyle olma elin oglu evet ama engel olamyrm bu dusunceme ... benmkide istemyr iste kendi aliyordu oglan hem sut hem ayran getiriyor ... bide genc olmasa ondan da kiziyor :(
0 oy
tarafından
Mesajı bilse ne yapardı acaba :))) 
(2,523 puan) tarafından
Cok kizardi kari gbi cenesi durmazdi :)
0 oy
(757 puan) tarafından

Sütcü bana mesaj atacak esim benide sutcuyude bidonlarida sutude hepimizi birden öperr :D

(2,523 puan) tarafından
Hahaha esler.agresif diosun yani ben birazcik hircinlik yapip engel opmaya clsrm nekdr olrsm
(247 puan) tarafından
Sen eşini  kiskandirmak için mi yapiyon napiyosan anlamadım ben seni
(2,523 puan) tarafından
Yo ne alakasi var aklmn ucundan bile gecmedi kiskndrmya calsmyrm gereksz kisknclgni anlatyrm lazum olan bir sutten bhsedyrm umarim anlatblmsmdr

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 555 göst.
16 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aydanm (6,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 994 göst.
0 oy
11 cevap 649 göst.
1 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 475 göst.
23 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Merveee YE (339 puan) tarafından soruldu

410,496 soru

12,347,540 cevap

40,244 kullanıcı

Kategoriler

...