0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Ya bu zamana kadar neler yaşattı anlatsam nasıl dayandın bu kadina helal olsun dersiniz hakkımı da helal etmiyorum asla ona rağmen hep evime geldi hizmette kusur etmedim anlatsam evime almam dersiniz o derece neyse bana yaptıklarıni kabullenirim ama evladıma yaptığı şeyi asla ...!! Bebgim hasta iken kivranirken hastaneye gidelim dediğimizde iyi güle güle gidin dedi neymiş şaka demiş bunun şakası mi olur arkadaşlar siz deyin :( neyse k günden sonra tavir aldım konuşmuyorum yüzlerine bakmıyorum ona rağmen sürekli eşime beni soruyo sırf iyi gözükmek için oğlunun gözünü boyuyo benimle konuşmak istiyor ben onun bayramını dahi kutlamak istemiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(8,080 puan) tarafından
Sende onun gibi oyna ozaman. Eşin için yalandan iyiymis gibi yap onun dışında eşin yokken normalde arayıp sorma
(3,743 puan) tarafından
Öyle davransam oğlum eda beni aramıyor ben onu arıyorum der çoğu zaman hep yaptı bunu ve kavga ettik bu yüzden eşimle :(
-Reklam-
0 oy
(11,929 puan) tarafından
Suss Allah büyük elbet o da rahatsızlanacak
(3,743 puan) tarafından
Allah büyüktur
(11,929 puan) tarafından
İşte sen de o gün arkasından güle güle diyip el sallıyacaksın
(3,743 puan) tarafından
Etme bulma dünyası keşke bunu da bilse
0 oy
(670 puan) tarafından
Bacım kurtulamasin annem 60 yaşında kurtulamadı aynı senin anlatın şeyler 
(3,743 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum ben kuzum
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Aynı senin gibi kaynanam var konuşmuyorum
(3,743 puan) tarafından
Bende konuşmuyorum ama sürekli eşime beni soruyo sonra kötü olan ben oluyorum yine :(
(1,447 puan) tarafından
Benimki de öyle Ben eşime diyorum beni sormasın
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Ay benim kaynanada aynısı hatta fazlası var bende ona ek olarak pislik bir kayınbaba var şeytan görse adamı kendinden şüphe eder  rabbim böylelerinden uzak etsinnşallaj
(3,743 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
tarafından
Eşin ***** mecbur musun annesini aramaya gitsin anasının koynunda yatsın git git de annenle yasa hayret birşey bu Kaynanalar ne böyle ya inşallah Hayırlı kaynana olurum hayırlı gelinim olur 
(3,743 puan) tarafından
Ana kuzulari evlenmesin:#
tarafından
Katılıyorum anasını bakıp sadece kız alınmamalı erkeklerde anasına bakılıpta alınmalı :-D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,179 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 591 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.

411,511 soru

12,388,046 cevap

43,623 kullanıcı

Kategoriler

...