0 oy
629 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (973 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim çok iştahsiz 14 aylık herşeyi zorla yediriyorum yoksa hayatta yemez video açıyorum tv de reklam açıyorum öyle kandırıyorum.ama günde iki ogunden fazla yemiyor kendini kusturmaya çalışıyor çok yoruldum bi akil verin 

6 Cevaplar

+1 oy
(16,284 puan) tarafından
Gün içinde elime ne gelirse vermeye çalışıyorum bazen reddediyor keyfi yerinde ise yiyor değişiyor
(973 puan) tarafından
Bizimki yemiyor hani verince ağzına koyuyor ama sonra çıkarıp atiyor
-Reklam-
0 oy
(5,942 puan) tarafından
Benimki de aynen oyle
(973 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim
0 oy
tarafından
17 aylık sabah kahvaltı eder uyur uyanınca çorba yoğurt gibi bişeyler yer akşam bizimle birlikte yer gece yatarken de pirinç unu yer aralarda meyve bisküvi falan yer
tarafından
teşekkürler :)
tarafından
Rica ederim canım :) arımama da verebilirsin o da pirinç unu ama şeker atmıyorsun içine
tarafından
onun iyi olmadığıni duymuştum canım
(973 puan) tarafından
Sen baya yediriyormuşsun maşallah
tarafından
Kötü bi tarafı yok ama faydası da yok
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Sabah kahvaltısı öğlen yemeği akşam yemeği gece uyku maması hep böyleydi şuan 16 aylık canım. Aralarda atıştırıyor meyve poğaça pankek Kuruyemiş vs. 
(973 puan) tarafından
Maşallah benimki yemiyor yaa
0 oy
tarafından
Kahvalti yapıyor gun icinde atistiyor sürekli kek meyve icicek borek bizimle yemek yiyor vs gecede muhallebi yapip veriyorum 13aylik oglum doyama kadar yemez ama cok atistirir galiba gun icinde cok emdiginden
tarafından
nasıl yapıyorsun muhallebiyi canım

kac kilo bebegin
tarafından
13 kusur canım 6ay sadece emdi hic mama vermedim. Muhallebiyide her akşam vermiyorum organik pirinc unu pekmez muz falan koyuyorum
tarafından
ya masallah kilonuz cok iyi benim kizimm 12 aylik 9bucuk kilo emiyor arti ek gida ama gece vermiyordum mama bundan sonra vermeyi düşünüyorum  ölçülü bi sekilde verirmisn ne kadar koyuyorsun
tarafından
Ölçülü vermiyorum ne kadar yerse brnim oğlum saat başı emmeye kalkiyor birazda olsa tok tutsun emme araligi uzasin diye uğraşıyorum ama pek işe yaramıyor
(973 puan) tarafından
Kilosu baya iyimiş maşallah bizimki 8 aylıktan beri 8 kilo almiyor yesede yerinde durmuyor
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Iki öğünede şükür canım benim gün içinde lokma lokma yer oda peşinden gezdiriyorum ne meyve ne kuru yemiş ne börek kek poğaça falan hiç bisey yemiyor 17 aylık 9 kilo 78 cm
(973 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bizimki de 8 kilo yemeyen bebek çok zor valla bende bunalıyorum artık bazen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 203 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
19 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Cngls (897 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 454 göst.
11 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 553 göst.

Kategoriler

1,507,877 soru

24,612,204 cevap

364,129 kullanıcı

...