Annesinden babasından çok dayak yiyen varmı yada çocukken çalıştırılan.. biz beş kardeşiz 4 kız bir oglan sonuncu oğlan.. ben en küçük kız.. ablamlar ilkokulda hep tarticilik yapmis oyuncak satmis.. hep dayak yemiş.. ablamlar o günleri hiç unutmaz okulden gelirdik daha eve giremeden annem tartıyı verir yollardi derler.. babamda memurdu yani işten gelirdi kendi çalışmaz anlamları çalıştırırdi.. çok nadiren kendi de oyuncak falan satardı bizimle.. büyüdüler bu sefer işe gir çalış diye zorladılar.. hiç evde oturup öyle boş boş durumazsun hemen gelirdi babam git iş bul derdi.. ama ablamlar üni okurken işte para falan yollardi biraz ama ablamlar diyor ki onun yolladığı para bize 10 gün bile gitmezdi...hep çalışırsak okuduk derler.. ama babam annem bunların hiçbirini yaptiklarini kabul etmezler asla ablamlar çalıştik falan der annem şaşırir ne zaman çalıştınız ya saçmalamayın bir iki kez gitmissinizdir size biz baktık büyüttük der tamamen inkar ederler.. ben küçükken çalışmadım ama çok dayak yedim babam ders çalıştirirken yanına terlik ,oklava alırdı her bilemediğim soruda bir terlik yerdim kafama yada tekmeyle beni karşıya firlatirdi..bnm yediğim dayağın beş katını ablamlar yemis.. ablamları hep kilere kapatirdi annem saatlerce çıkartmazdi beni de bir iki kez koydu karanlık bide çok korkunc.. ben okumadım hep çalıştım.. Evde biraz dursam babam hep git iş buld derdi.. çalıştığımin yüzde 80 i onlara verirdim hele verme... Asla o evde huzurlu olamazsın.. ablamlar evlendi ceyizsiz dul kadin gibi evden çıkıp boş gittiler sırf borcumuz var bişey yapamayız evlenmeseydin dediler.. ben okutttum atandı bana faydalari olmadan gittiler diye hep söylenir dururdu babam yıllarca beklentili oldu düşman gibi hep para bekledi ev aldı 50 milyar istedi sanki vermek zorunda.. eşine rezil oldu kiz kendi durumu olmamasina rağmen 10 bin TL verdi beğenmedi eşini arayıp 10 bin daha istedi..ben evlendim ikinci gün 2 tane bileziğimi çıkardım verdim ev alacaklar diye annem baştan yapmıştı pazarlığını sen ver öderiz diye.. onların düğünde takacaklari bileziği bile ben yapmıştım.. yani hep durumları kötüydü kendimizi bildim bileli ama babam pazara gider doldurur getirirdi alışveriş merkezine giderdik annem 500 liralık alışveriş yapardı hiç aç kalmadık ama hep çalışmak zorunda kaldık..hic tutumluluk yoktu .. yani zaten huzursuzluk içinde buyuduk aldatma kavga gürültü vs herşey vardı. Ama yine de sevgi vardı bize özellikle babam düşkündu tabi biz onu his sevemedik yaptığı seylerden dolayı ama şimdi neyse ama şuan kurkurbanlar bize sanki hiç onlar olmamış gibi sevgi dolular aşırı düşkünler anneme geçmişi hatirlatinca asla kabul etmiyor ağlıyor.. bir komşusu gelince hep en iyi anne mükemmel anne olduğunu anlatıyor fedakar vs.. tabiki şuan bize aşırı düşkünler sevgi dolular annem bize kurban olur şuan tabiki anne sevgisi sorgulanmaz babam da aynı kendi yemez alır bize getirir.. ama bu ikilik neden yani geçmiş unutulmuyo ki bir ablam hala anneme sarilamiyor mesela annemi kabullenemior benm annem yok gibi diyor zorla geliyor kalıyor annemlerde.. biri de aşırı düşkün onunda bağlılık sorunu olmuş ayrilamiyir psikolojikmen bağımlı olmuş.. hepimz ayrı deliyiz yani bilemedim ama annemlere sorsan bizim gibi aile yok onlar gibi iyi anne baba yok.. şimdi bir bayrama gelmesek küserler aşırı saygı beklerler ama gelde işte yap neden bu kadar zor bu hayat bilmem annem şimdi iyi ama evli olduğum halde hala fark etmeden beklentili bizden giydiği ayakkabıyı bile ben alıyorum istemem diyor ama zamanı gelince söyler biliyorum .. yada söylenir..ama ben hicbisey beklemem siz iyi olun der ... gelip yüzük beğenip gösterir almasn olmaz kiyamazsin bekarken çalışırken zaten yarısını babama verirdim maaşın gelirdi benden ayrıca para isterdi harçlık ver bana da kızım diye....hala ev aldık birisinin yararı olmadı herkes evlendi gitti kendini düşündü diyorlar annem gelip ailesine ev alan kızları gösteriyor bize işte alttan alttan kocasıyla konuşup babası gile ev almış bak diyor.. falan falan diğer evli arkadaşlara bakiyorum annesine hicbisey almıyor hatta tam tersi anneleri ona harçlık veriyor hediye alıyor garip bide ben babamın annemi aldattığını yakaladım küçükken ve daha bilgisayarda kötü şeyler gördüm yıllarca yani artık babamın yüzüne bakamıyorum nedense içimden hız gelmiyor anneme sarılıyorum bakıyorum ama babama asla.. yani hepsi bir arada ne bileyim sizinde başınizi sisirdim hakkınızı helal edin
1,497,666 soru
24,464,461 cevap
354,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın