0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar benim 5 sene önce kızımı kaybettim adı Yağmur ela ydı 5 sene sonra bir oğlum oldu oğlundan hemen sonra tekrar kızıma hamile oldugumu öğrendim şimdi ilk başta Yağmur ela ismini koymayı düşündüm ama eşimde dedi İsra ela olsun hem İsra suresi var Kuran'da geçiyor hemde büyük kızın ismide içinde olur dedi nasıl güzel ve uyumlumu İsra ela ismi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uzmuycekse sizi ismini her soylediginizde uyumlu bence adiyla yasasin insallah 
(102 puan) tarafından
Amin inşallah canım tşk ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzel bence cnm 
(102 puan) tarafından
Tşk ederim cnm
0 oy
(554 puan) tarafından
Bence güzel değil canım
(102 puan) tarafından
Hangisi İsra ela olanmı Yağmur ela olanmı eşim İsra olanı istiyo bende yağmur olanı ama yağmur olanda bile kararsızım
0 oy
(1,575 puan) tarafından

Ayy benim adımda isra:) sağlıcakla gelsin<3

(102 puan) tarafından
Daha demin bir arkadaş yorum yaptıda zorlanıyormuş kaldıramıyormuş bazı bebekler sorunlu oluyormuş ondan merak ettim cnm
(1,575 puan) tarafından
25 yaşındayım hiç bi bela gelmedi basıma Allaha şükür. Gelirse de Allahtan başım gözüm üstüne… bu arada miraç kandili o gece peygamber efendimizin göğe yükselmesine miraç yürümesine isra denir:)
(102 puan) tarafından
Evet anlamıda çok güzel eşim zaten çok sever araştırmayı felan
(1,575 puan) tarafından
Gönlünüzden ne geciyosa o olsun Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah
(102 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canım
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Kulağa pek hoş gelmiyo ama son karar sızın tabi..
(102 puan) tarafından
Bende çok kararsız kaldım ama değişik isimler anlamlı isimlerde çok hoşuma gidiyor
(3,159 puan) tarafından
Meva
Vera
Eliza
Esila
Almila
Seç beğen al :)
0 oy
tarafından
Bence değişk ve güzel canım farklı isimleri çok severim özellikle dini isim hoşuma gidiyor bende Elif ikra koydum kızımın adını:)
(102 puan) tarafından
Maşallah adıyla yaşasın inş bende değişik güzel anlamlı isimleri çok seviyorum
tarafından
Aynen canim senin kızında ismiyle yaşasın insallah ben beğendim vala hatta bir isim gördüm arkadaşın kuzenin adı Arap kendisi ismide israceydi ne bilim hem dini oluyo hemde.kulaga hoş geliyor bu isimler
(102 puan) tarafından
Bi ara menessa düşündük arapçada erkek ismi olarak geçiyormuş bizim dilimizede de kız ismi olarak gelmiş sonra bi baktım eltım kızının ismini koymuş menessa diye bizde vazgeçtik
tarafından
Haberi var mıydı elticiginin hani hasetliginden değildir insalalh bizde eşim hep derdi kızım olursa annemin adını koyarım diye biz nisanlandik ablası hamile kaldı evlendik işte doğum yaptı annesiyle kaynanasını adını koydu eşim koyacam dediği halde ve görümcem eğer bu kadar meraklı olsaydı ilk kızına niye koymadida bu kızına koydu sonra baktım eşime laf sökülüyor alttan alttan çünkü ben istemedim aynı ailede öyle iki isim ve ikrayi eşimle çoktan istemiştik biz sonra bende dedim tamam elif ikra olsun eşim mutlu olsun isimden yana sıkıntım da yok ama biliyordum onlar sadece elif diyeceklerdi hatta küçük elif büyük elif diyorlar ve ısrarla asla İkra lafı geçmiyor çünkü ben koydum ya bende ısrarla paylaşım İkra hanım İkra prenses yazıyorum. Esimde İkra der genelde öyle hani görümcem.kendi kaynanasını adını koydu ama hiç onun adını söylemiyor kendi annesinin adını söyler ve eşim ablaları herkes annelerinin adını söylerler yigenini cagirdikk adında kaynanam bana bozuluyordy dedim ki senin kızında kaynananın adını söylemiyor bak bende el kızıyım ya senin kızın öyle yaparsa el kızida sana yapar üzülecek bir şey yok bunda bir ailede iki üç elif olmaz koyduk bitti herkes istediğini desin dedim
(102 puan) tarafından
Yok cnm hasetleğinden değil hakkını yiyemem biz eşimle aramızda demiştik öyle olsun diye daha oğluma hamileyken kız olursa bu erkek olursa bu olsun diye oğlum olmuştu 3 bucuk ay sonra hemen kızıma hamile oldugumu öğrendim
0 oy
(707 puan) tarafından
Basın sağolsun.İsme gelince bence İsra koyma babam İsra süresinden dolayı Esra koymuş kardeşim çok sorunlu biri.Ve çok Esra tanıdığım oldu hiç ismi kaldiramamislar.Yani Esra bu kadar agirsa İsra ismi daha ağırdır çocuğun taşıyabileceği bir isim koyun.
(102 puan) tarafından
Hadi ya hiç Esra yada İsra diye bir tanıdıgım olmadı fikrin için çok teşekkür ederim
(707 puan) tarafından
Rica ederim canım benim çok oldu çevremde ne yazikki ismin anlami ağır ve tasiyamiyorlar.
0 oy
(51,121 puan) tarafından
ilk kızının ismini koyma bence seni daha çok üzer. basinsagolsun bu arada Allah sabir versin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 216 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mervedqn (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 290 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nefes09729 (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 352 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.