0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Kızlar merhaba aranızda zayıflama çayı veya kapsülü kullanıp memnun kalan var mı ramazan da biraz kilo aldım da spor yapmaya başladım fakat destekte lazm bir ürünle diye düşünüyorum almak istiyorum yardımcı olabilen varsa öperim =) 

7 Cevaplar

0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bu tarz çay, hap vs. diyetisyenler önermiyor.

Bunlarla sağlıklı kilo veremezsin canım.

Karaciğeri etkiler.

Sen iyisi mi diyetisyene danış.

Ben o şekilde güzel kilo verdim.
(450 puan) tarafından
Diyetisyen de ne yapcak ki uygun bi liste oluşturacak zaten öyle aman aman kilom yok canım ya
(2,149 puan) tarafından
Öyle düşünme canım diyetisyenin verdiği liste ile daha çok yağdan veriliyor.
Ben caylarla kilo verdiğimde fazlasiyla aldım ve sarkma oluyodu.
Fazla kilon yoksa çaylara hiç bulaşma bence.
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
O caylardan haplardan kullanıp kalp sorunu yaşayan çok var hatta ömür boyu ilaç içmek zorunda kalanlar var bence kendini hiç riske atma.arkadasin dediği gb en sagliklisi diyet+ spor.ojun dışında ödem atıcı çaylar var kendi yaptığın mesela bana diyetisyenim verdi kiraz sapi mısır püsküllü limon maydanozu kaynat kapatmaya yakın içine yeşil çay ekle soguyunca gunde 2 bardak iç.internette bir suru tarif var onlari yap ödem atıcı çorbalar falan
0 oy
(6,200 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eveeeet ben kullandiiim hatta sonucumu atayim buraya ve kendi sattigim urunlerin zayiflama setini kullandim bu kiloyuda 9gunde verdim 
(5,373 puan) tarafından
Ne kullandın kız bna niye söylemedin şimdiye kadar :D
(6,200 puan) tarafından
:D Dedim yemek yemeden zayifliyayim baktim yoh olmiii :DD Cagnim ben gano ya girdim ya network isine urunlerin hepsi dogal,helal sertifikali oldugu icin dedim zayiflama setini deniyem.Benim canim vucudum hemen kilo vermeye hazir oldugu icin bi de yag yakici kahveyi ictigin icin direk gittiler :D hala da gidiyolar vedalasiyoruz her gun
(5,373 puan) tarafından
Kaç kilo verdin kuzu :) ya ben de korkuyorum işte böyle şeylerden zararlı da olabiliyoya insan bi tırsıyo
(6,200 puan) tarafından
Yagi kasa cevirdim cagnim ben yani yag gitti kilo oldugu gibi kaliyor sadece odem gitti o da 4kilo
(6,200 puan) tarafından
Ayyy yok beybitoşkom bizim urunle zararli degil aksine kanser hastaligi,felc,cocugu olmayanlarin falan bizim urunler sayesinde cocugu oluyor ya da kanserden kurtuluyor o yuzden rahatiz icerisinde reishi mantari var urunlerin
0 oy
(147 puan) tarafından
Bende aktardan  zayıflama kapsülü almıştım ve çok kilo verdim. Bi arkadaşımda aynısıyla verdi ama kimsenin sebebi olamam :D nolur nolmaz  
(450 puan) tarafından
Söyle lütfen ben kullanıyorum öyle şeyler birsey olmaz söyle hadi ya
0 oy
tarafından
Ne yap biliyon mu :) kafaya bişey tak  uzul  ve   biraz stres sikinti tamam dr 
(450 puan) tarafından
Bende tam tersi yemek yiyorum ahhahahah
tarafından
Ben  yiyemiyorum ya.
0 oy
(2,447 puan) tarafından
O tarz çaylar kilo verdiyor ama yağdan değil kastan gidiyor kilo. Onun için onerilmiyor canım 
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Ben yeşil çaydan şaşmam başka çay falan da kullanmam ödem atmada çok yardımcı ve aşırı iyi metabolizma çalıştırıyor  sürekli içerim bana çok iyi geldi 

İlgili bir soru bulunamadı

403,867 soru

12,099,133 cevap

36,409 kullanıcı

...