0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bulaşık makinanizin gideri var ya ballikolar lavabo dolabının içindeki gider deliği var ya makina nin hortumu oraya takılı bana oranın resmini atabilir misiniz kokunun sebebi deliğin büyük hortumun küçük olması sanırım sizinki de öylemi bir bakiyim ona göre aparat aldirayim istediğim şeye bakın ya hshcjsjdjahsj ❤️

10 Cevaplar

+1 oy
(4,851 puan) tarafından
Hiiiic egilemem :) lavabonun altı tava dolu :) onları çekecem de resim cekecemdeee ohoooo ölme essegi.m ölme :) ben ilk evlendigimde ev kurulurken bulaşık makinaci koku olmaması için bı aparat takmıştı 15 TL karşılığında evden tasirnirken onuda aldım o şey takılı oyuzddn koku falan yok bende
(45,018 puan) tarafından
Kız sen civilden  alışveriş yapiyomusun ilgisiz alakasız öle daldım ama :D
(4,851 puan) tarafından
Yok kız :) oğlan doğmadan önce aldiydim bı kaç birşey birdahada almadım :) niye ki
tarafından
Uhahhshshaha üşengeçlik seviyem ahhsha tamam aşkım bende aparat bulabilirse Emir aldircam şimdi

Bende öle daliyom direk biram arasım ben çok yaptım civilimden züheyr e
(45,018 puan) tarafından
O zaman yağmur sana sorayım dün oğluma 2 paket bezle ıslak mendil sipariş verdim verince SMS gelir ya hemenn gelmedi civilden baktım hazırlamayı bekliyo yaziyo cokmu geç gelir yaa
tarafından
Aşkım hazırlık aşamasında mesaj gelmez kargoya verince gelir çiçeğim bu dönem herkes netten alışveriş yapıyor ya gecikebilir ben dört gün önce minicity den de yaptım hala hazirlaniyor sabah aradım tüm online sitelerde çok yoğunluk var dediler kuzum
(45,018 puan) tarafından
Anaam 4 günmu tühh almayaydim evdeki yetmez o zamana kadar
-Reklam-
0 oy
(2,524 puan) tarafından

Atmak isterdim ama maalesef makinam yoğğ:'(

tarafından
Yaaaa olsun kuzuuum :((((
0 oy
tarafından

Şu andaki hayat felsefem üşengeçlik kız çok isterdim ama altında tencere tava dolu 

tarafından
Ahhshaaha olsun bal ablammm teşekkür ederim genw❤️❤️❤️❤️
tarafından
Kız kuzum birde hasta oldum valla öyle böyle değil ağrılı değil ama çok fazla geliyo yerimden kımıldayasım yok :), ❤️
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Ben atıcam birazdan o koku bizim evde de var şimdi dolabı bir açıcam leş gibi kokuyor midem bulancak yaaaa
tarafından
Hah aynen işte kuzum bende de aynı öyle :( tüm mutfak kokuyor ya dolabı açınca
(1,615 puan) tarafından
Benim birde Amerikan mutfak odaya da geliyor koku insan duramıyor gören de pis biri sancak beni ama hiç düzelmiyor
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Buyur kuzum oğlumu uyuttum da atamadım kusura bakma canım

image

(1,615 puan) tarafından
Biz oraya poşet koymuşuz galiba mütahitin sucusu kattı unutmuşum böcek falan vardır diye çıkaramadım poşeti
tarafından
Hah aynen kuzum benimki de böyle aparat yok bizde de ondan kokuyormus meğer nalbur açık bulamamis eşim acik bulunca alicak kuzum
tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim
(1,615 puan) tarafından
Nasıl bir aparat oluyor ki o kokuyu kesiyor muymuş
0 oy
(4,722 puan) tarafından

Ahaha yağmur yaa :D

tarafından
Ama napiyim aşkım yaaa :Ddd
0 oy
tarafından
Giderim onunde makinenin kendisi var aşkım ya çekemem ki onu ama beyaz bir aparat var ağzını tıkayan ondan bul sen 
tarafından
Çok sağol aşkım benim evet o aparattan bulmaya çalışıyorum ama kapalı her yer :(
tarafından
Netten baksan kuzum yerine göre 2 3 günde gelir tanıdık varsa rica edin belki açar
0 oy
(137,869 puan) tarafından
baktimda bulamadim ☺
tarafından
Hahshaah orası Belçika sevdam burdaki makinalar gideri yok kendi kendine suyu yok ediyo desen de inanırım :Dd
(137,869 puan) tarafından
puuhababaab gider vardirda benimki dolaba gomulu
0 oy
tarafından
Atmak isterdim ama kalkmaya takatım yok:(((
tarafından
Olsun kuzum tesekkur ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 878 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,436 puan) tarafından soruldu
0 oy