0 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar şu an batıda olup doğuya tayin bekleyenler var mı? Dün gece on birde açıklanacak diye haber aldık ama sabah eşim karakola uğrayamadan göreve çıktı acaba açıklandı mı haberiniz var mı?

7 Cevaplar

0 oy
(2,099 puan) tarafından
Geçen sene bekledim ben tayini eş goturulmeyen yere çıktı eşim :( 

Bir sene oluyor ayrı kalali 

seneye tayin görecez bizde inşallah batıya 

Çok stresli süreç valla
(9,238 puan) tarafından
Nereye gitti. Ay tek korkum
(2,099 puan) tarafından
Bize tercih dişi çıkmıştı karakolda şimdi eşim

Selda Allah hepimizin yardımcısı olsun zor valla
tarafından
Aynn zor  senin eşin de mi yanında değil aslında bnm eş komondo onlar zaten eve ugramiyorlar
(2,099 puan) tarafından
Bir sene olacak yok canım seneye inşallah iyi yerler çıkar diye dua ediyorum valla
tarafından
İns iyi yerler çıkar
-Reklam-
0 oy
tarafından
İns kaydirma birliği gelmez bekledinize  değer bize kaydırma çıkmıştı ilk dogu göreviniz galiba eşin görevde de olsa görür nereye çıktığını bnm savaşta ydi neryee çıktığını gördü
tarafından
Hikayemi anlatayım sana ben ilk cicugumu düşük yaptım esim  savastaydi  sonra 20ay çocuğum olmadı  ben Tatvan'da tek yaşadım iki seneye yakın esim izinlerde gelirdi geçen sene tayin olurken hamile kaldım oğlum oldu bugün 40gunu babası 10gub gördü hamilleik te esimi görmedim bir ay gördüm tek tek başına hamilelik te zordu edremitteydim ailesi vardı eşimin aynı apartmandaydik  20haftada aneminn yanında geldim Antalya doğum oldu eskm 10gun gördü şimdi yok yanımda artık ne zmana gelir beli değil zor oluyor tabi  eş olmayınca daha dün kocama sitem etim bebek hasta olunca eşin yanında olsun istyirsun bn 4senedir evliyim 9ay kocam yanımda kaldı başka da gormedim Bitlis küçük yer ama Tatvan güzel memur kesimi hep sen kaç haftaliksin
(913 puan) tarafından
Canım eşin nerde şuan bu kdar uzun görevde
tarafından
Irak'ta cnm
(913 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcısi olsun rabbim size bağışlasin.. eşimi eşini tüm silah arkadaşlarını sagsalim ailesine ♥️
tarafından
Amin ins
0 oy
(913 puan) tarafından
Biz bekliyoruz ama Mayıs sonu Haziran başı açıklanacak die biliyoruz öyle bisimi var gerçekten
tarafından
Ya biz de öyle biliyorduk da dün açıklanacak diye haber geldi bir yerden. Eşim de daha karakola gitmemiş. Görevden dönünce belli olucak artık ben de bilmiyorum
(913 puan) tarafından
İlginç bu tarihte açıklanması hayrlısi olsun hakkımızda canım. Senin eşinin branşı ne
tarafından
Jandarma trafikte ama doğuya büyük bir ihtimalle asayiş olarak atanır galiba çünkü orda trafik yokmuş sanırım y da çok azmış daha önce de asayişteydi zaten. Sizin branşınız ne
(913 puan) tarafından
Jandarma komando canım
0 oy
(683 puan) tarafından
Hayır ya tayinler açıklanmadı hatta Bi komutanı eşimin haziranı bulur dedi rabbim inşalh güzel yerlere gideriz bu mübarek günde minik yavrularımızın hatrına inşallah eşlerimizin yanı da oluruz 1 haftalık görevlere gitsinler inşallah yıllarca ayrı kalmayız 
tarafından
Biz de öyle biliyorduk dün on birde açıklanacak diye bir yerden haber geldi. İnşallah canım benim inşallah
0 oy
(845 puan) tarafından
Biz dogudayiz Mardin ilk tercihimizdi dış karakola verdiler ama eşim şükür gidip gelebiliyor beni getirdi başta getirmeyecek gibiydi hamileyim baktık olmadı aile bütünlüğü bozuluyor şimdi beraberiz şükür temmuz gibi falan il içi atamalar da ilçeye geçer inşallah 
tarafından
Ya çok güzel Mardin iyiymiş diye duymuştuk eğer bir de şehir içine gelirse çok daha iyi olur. Biz de şu an ev götürülebilir bir yer olsa da götürmeme ihtimalimiz var ben de hamileyim ve ne yapacağımızı bilmiyoruz. İnşallah sonra biz de gideriz.
(845 puan) tarafından
Mardin güzel de ev gitmeyen yeri de var benimkinin dış karakola verdiler ama Hakkari gibi sıkıntılı yer değil dış karakoldan gelme gitme imkanı var şimdilik ev götürmesiniz ama sonrasında fikir değişiyor ayrı  kalamiyor canım insan zor olur hayırlı güzel bir yer çıkar insallah
tarafından
Zaten taşınmak için önceden maddi bir hazırlık yapmak lazım biliyorsunuz biz yapamadık araba aldık onun borcunu ödedik buz dolabı bozuldu onu değiştirdik bir kaç bir şey oldu para biriktirme erik nakliye için en az 8 bin lazım sonra ev depozito elektrik su açtırma için para lazım o yüzden götüremeyeceğiz gibi ama oraya gidip biraz birikim yapınca sonradan götürürüz inşallah. Çok sağolun biraz da olsa rahatladım gerçekten
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Mayıs sonu diye biliyorum ben canm
tarafından
Biz de öyle biliyorduk belki yine öyledir şu an bilmiyorum hiç bir şey eşimden de daha haber alamadım belki yanlış haberdir sormak istedim o yüzden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 370 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasirinn annesi (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.