0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Bebeğim 18 aylık sünnet olacak pazartesi bi mani olmazsa. 15 aydan öncekileri kısmi uyuşturuyorlar 15 aydan sonrakiler uyutuluyor Muş ilaçla. Mecbur mu uyutmak ilk defa duydum. Korkulacak bi durum mu benim gibi olan var mı

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle bişi yok yani 5 6 yaştan sonrası uyutulur böyle biliyorum
(1,453 puan) tarafından
Kiloyu sordu ona Göre dönecekler bakalım
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
6 aylliken oldu pipiden sadece iğneyle uyuşturuldu
0 oy
tarafından
Benim oglan 6 yasnda okula giderken uyutuldu yarım saatte cıktı 
0 oy
tarafından
Uyutarak oldu 2 yaşında çok da güzel geçti hiç birşey anlamadi oda biz de
0 oy
(4,379 puan) tarafından

Bu konida bir fikrim yok ama benimki de 19 aylık şu  pandemiden habire erteleyip duruyoruz :(

Allah yardimciniz olsun kolaylık  versin kolayca olsun bitsin inşAllahhhh 
(1,453 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol. Ya. Pande mi'nin biteceği yok ki artık önlemlerimizi alacağız bir şekilde yaptıracağız yoksa 2 yaşından sonra yaptırmak çok da uygun değil diyorlar biz de ortada kaldık
(4,379 puan) tarafından
Hadi yaaaa....eşim  de diyor yaptıralım  diye de bende gayret yok biraz yavastan alıyorum..ama öyle  bir durum varsa araştırıp  yaptirmak lazim.
0 oy
tarafından
Hareket etmesin diye öyle. Ben evde yaptırdım lokal 
(3,531 puan) tarafından
Kaç aylıktı  canım zor oldumu
tarafından
14 aylıktı şuan 16 aylik zaten. Hiç bir zorluk yaşamadık 4 saatte bir agri kesici verdim 2 gün 3 günde daha aralıklı. Sonra başlıyor iyileşmeye zaten. Evde olması da ayrıca iyi oldu hastaneler malum. Hiç bir yere sürünmeden etmeden yarım saat tutmadı oldu bitti
(1,453 puan) tarafından
Altını bezlerken zor oldu mu
tarafından
5 gün kadar köpük bardak kesip koyduk değmedigi için sorun olmadı ondan sonra normal bezledim. İlk çiş yaparken biraz zorlanıyor benim oğlan ağlamıyor pek ama gözlerini açıp bana sarılıyordu
(3,531 puan) tarafından
Masalh  canım Allah razı olsun cevabın için  teşekkürler  Hayrli olsn ins
tarafından
Sağol teşekkür ederim size de hayırlı olsun

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 367 göst.
27 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 3,348 göst.
0 oy
4 cevap 99 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
8 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,230 puan) tarafından soruldu

412,448 soru

12,417,097 cevap

45,060 kullanıcı

Kategoriler

...