Suan 27 aylik hala vardi tekrar ultrason çektirmek lazim ama virüs sebebi ile gidemedik sukur sana bi olay daha anlatayım dur :D kızım emerken hep üst dudağı içe bakio surterdi baloncuk olurdu ben bunu kafaya baya taktım büyüdükçe baktım dişleri cikti üst dudak bagi var devlete kulak burun boğaz götürdüm 60 yasinda bir doktor kızımın dudak bagi var bakar mısınız dedim dudak değil o dil bagi dedi hayır dudak bagi doktor dedim bakti bakti evet dudak bagi dedi ee napcaz dedim ben hiç kesmedim bilmiyorum.merhaba üniversite götür dedi plastik cerrahi . Tamam dedim gittim plastik cerrahi gencten bi oğlan almks yanina 6 kadar kiz içerisi olmus dugun salonu ne şikayetiniz var dedi bende kızımın dudak bagi var dedim dudak bagi dedi durdu kendi kendine ben bilmiyorum dedi ee napcaz dedim gene başka bi yere sevk etti başlarım dedim bole ise gittim özele kkb ye doktor evet var sen nasıl fark ettin gecen bi hasta geldi 7 yasinda bademcik için annesi o gün öğrendi cocugun da dudak bagi olduğunu dedi doktor bey ben kizimi cok incelerim dedim nerde anormallik var anında tespit eder arastiririm dedim bu da bole bi anım:D