+1 oy
338 göst.
Aile kategorisinde (387 puan) tarafından

Kızım 7 Aylık Oldu Ama Hala Saçı Yok. Ne zaman çıkar sizce? 

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hahahha masallah supanallah canim Rabb'im bagislasin benimki 11 aylik kiz bir tutam saci var;))
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz canım. Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin tek derdimiz bu olsun inşallah :)
tarafından
Amin canim insallah
-Reklam-
0 oy
(122,627 puan) tarafından
kuzeyindd saci gur degil yaa 
(387 puan) tarafından
Benimkinin hiç yok canım seyrek de olsa var öyle düşün :) pembe giydiriyorum ki kız olduğu belli olsun
(122,627 puan) tarafından
Ahahah ama cok tatli cikar zamanla
(387 puan) tarafından
Tokalı fotosunu atmak da kısmet olur inşallah
0 oy
(582 puan) tarafından
Kizimda boyleydi bir yasinda cikmaya basladi simdi 5yasinda belinin altında saclari varr uzare uzar biraz daha zamaan :))) 
(387 puan) tarafından
Bebek alışverişi yaparken de toka almıştım kendim takarım artık :) çok da özeniyorum
(582 puan) tarafından
Hahaha kendim takarım diyo :D :D az daha sabrett biraz buyuyunce sen karışmasından bıkarsın :D
(387 puan) tarafından
İnşallah canım :D
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Hahaha ama nasil.tatli massallaah.:-) bizimkide 7 aylik sennkinden hallice :-)
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım :) sık sık kestir gür çıkar diyorlar da neyi kestireyim ki kafasının üstünde derisi var sadece
(4,152 puan) tarafından
O hikaye canm oyle bisey yok bnm.3 kizim var banada dediler giic kestirmedim biri cok gurlesti digerinn saci cılız
(387 puan) tarafından
Ben de kestirmem canım bir çıksın da
0 oy
tarafından

Dur daha kiz biz 15 de saç bekliyoruz:D

(387 puan) tarafından
Ama bir çıksın rapunzel gibi yapıcam ;)
0 oy
(3,822 puan) tarafından
1 yaşından sonra çıkar yavaş yavaş  maşallah gülüşe kurban ❤️
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz:) inşallah gür çıkar kel kızımın şaçları
0 oy
(3,552 puan) tarafından

Kız benimki de böyleydi şimdi 14 aylk hala az saçı arkadan iki tane kukirik yapabiliyorum anca :D

image

(387 puan) tarafından
Canım benimki önümüzdeki 7 ayda bu kadar ümit vadetmiyor sanki. Maşallah ama çok tatlı olmuş darısı bizim kel başımıza
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Oy maşallah  ama çok  tatlı  duruyor  yaaa 
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz :) saçı çıksın bir de o zaman görelim canım tokalı fotosunu da atıcam inşallah
(5,946 puan) tarafından
İnsalhh canım  çıkar  kısa zamanda
(387 puan) tarafından
İnşallah canım :D
0 oy
(7,632 puan) tarafından
Maşallah ben böyle güzel bir kel görmedim daha ömrü hayatımda :) doğumdan sonra kestiniz mi yoksa hiç mi yoktu ?
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz çok mutlu olduk :) doğduğunda da böyleydi sonra da hiç çıkmadı bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla. Rengi üzerine iddaya falan giriyoruz eğlence çıktı bize
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Ah canım maşallah böyle de çok tatlı
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım :) kız evlat da apayrı bir tatlı oluyor valla
(1,267 puan) tarafından
Öyledir mutlaka :)
0 oy
(50 puan) tarafından

3 aylıkken kızımın saçı toka takıyorum maşallah diyin teyzeleri

image

(387 puan) tarafından
Olan var olmayan var canım benimkini gördün işte:) maşallah çok tatlı olmuş Allah bağışlasın darısı kızımın kafasına
(50 puan) tarafından
Inşallah canım ama senin kızın öyle tatlı ki maşallah allah nazarlardan saklasin korusun
(387 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizin evladına hayırlı ömürler versin inşallah
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Bizde öyleydi k şimdi 20 aylık olduk zar Zor topluyorum 
(387 puan) tarafından
Benim de o zamanları görür canım bildiğin saç değil tüy var kafasında çok yakından dikkatlice bakınca görünüyor :)
0 oy
tarafından

Hahahahah tipe bak ben bunu yerim :angel: kız biz 4 kardeşiz 4 muzde 2 yaşına kadar kelmisiz sonradan çıkmış saçlarımız sıkıntı etme birde şey duymuştum tatlı badem yağı bebekken kullanırsan saç ve kirpikleri çok gurlestirdigini ve fayda ettiğini duymuştum 

(387 puan) tarafından
Bındıldağı kapanmadığı için zararı olur diye sürmedim canım demişlerdi bana da ama. Yıkarken bile çekiniyorum henüz
tarafından
Duydum ama bilmiyorm bacım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 467 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 677 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
28 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalseveranne77 (487 puan) tarafından soruldu

404,854 soru

12,127,986 cevap

36,491 kullanıcı

...