0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Eşim eve gec gelince babası onu arıyor neresinde ne yapıyorsun diye oda daha yeni evden cıktım diyor sonrada beni arıyor baba ararsa söyle şimdi cıktı diye benide yalanına ortak ediyor ve ben cok rahatsız oluyorum babası cok kinci evde değil desem eşimle kötü olacam onların arası bozulucak ama bir değil iki değil sıkıldım 60 yaşındaki adama yalan söylemeye siz olsanız ne yapardınız 

1 cevap

0 oy
(12,766 puan) tarafından
Eşin nereye gidiyor o saatte peki gerekirse yakın ise babası na şöyle gelsin kontrol etsin kendi görüp anlasın 
(1,264 puan) tarafından
Yakın değil işte eski arkadaşlarıyla takılıyor kayınpederim istemiyor onların yanına gitmesini eşimde gidiyor arada
(12,766 puan) tarafından
Kayınpederinin bı bildigi var demekki seninde rızan yok ise şöyle
Ama arada gidiyor seni mahrum etmiyor ilgi gösteriyor bı yanlısı yok içkisi vs vs yok ise adamın da kafasını dağıtmaya ihtiyacı var
(1,264 puan) tarafından
Yok canım cok şükür ickisi falan yok hepside evli coluk cocuk sahibi eşleriylede tanışıyoruz bende bazen gitmesini istemiyorum oda diyor kavhe icki ayağım yok biraz arkadaşlarla takılayım
(12,766 puan) tarafından
O zaman ses etmez dim çok sık olmadığı sürece  öyle durumları yok ise eşimin acigini vermezdim
Boşuna başkasına deyip huzur kaçırmaz dim onlar 3. Şahıslar kapıyı kapatınca eşin ve sen sorun yaşar isen onlar uzaktan izler sadece
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

412,429 soru

12,416,208 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...