0 oy
2,272 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
11 aylık evliyim şuan 29 haftalık hamileyim eşim bekarken 6 yıl abisiyle yaşamış aile baskısı yüzünden yani parasını yiyebilmek için bırakmamışlar diyeyim

eltim kocası varken normal ama kocası oda dan çıksını bacaklarını dikeip etegini altini gösteriyor eşime benim yanımdan kalkıp eşimin yanına oturuyor yada eşim yerde oturuyor yigenlerini seviyorken bir anda gidip cocukları alma bahanesine bacağına ayağını sürtüyor elinin degmelerini saymıyorum bile

eşimle konuştum bunlar ne hareketler başta inkar etti sonra bekarken eve sadece uyumaya gelmek için sürekli dışarıda oldugunu sağa sola gittigini yengesinin hiç dikkat etmedigini söyledi Allahtan bu konuda tartışmadı benimle ama o EDEPSİZE benim bir dur demem lazım direkt dersem olmiycak 7 köy duyar inanılmaz ağzı boş lütfen bana akıl verin cocuklarına ders çaliştirdim hasta oldu baktım yazıklar olsun ya

59 Cevaplar

0 oy
(2,528 puan) tarafından
oha ya kaşarmış senin eltide
(68 puan) tarafından
kaşarın alası kocası 5 dk bir araiyor nerdein diye  adam çalismaz bunu arar
(2,528 puan) tarafından
biliyor demk ki ne mal olduğunu Allahım korusun kocalarımızı böylelrinden ya
-Reklam-
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Gördüğüm an oracıkta haddini bildiririm kessinlikle asla görmezden gelemezdim böyle bir durumu düpedüz ahlâksızlıktir bu yaptığı hareketler susmakla hata yapıyorsunuz eşiniz de bence burda hatalı abisine anlatmalı bu durumu senin karın şöyle böyle neden gizleniyo bu durum köy duyar diye Yapmayın Allah aşkına utanması gereken biri varsa oda eltinizdir bırakın herkes ne olduğunu görsun bilsin ona göre kocalarina sahip çıksınlar
0 oy
tarafından
Canım tepki vermezsen olmaz yengem amcam rahmetli olduktan sonra hep yaptı aynı bu dediklerini yaptı annemle kavga ederdi seni kovandan bisandiracam derdi ya babamı ya amcamı alacaktı öyle ozamanlar saçma bir şey vardı tabi sağolsun dedem öyle şeylere izin vernez ama yengem hiç durmadı inanki şuan çok iyi anladım seni sadece babama değil başka erkeklere amcama hepsine yapardı görürdük yani ama en azından gitme oraya ya da kocan fazla kalmasın orda soğuk olsun oturmasin veya kocanın yanına git otur o yigenleriyle oynarken sende git otur sohbet et bizim cocukda böyle mi olacak doğacak büyüyecek falan hani maksat o kadın gelmesin yanına ve o otursada kocana bı msj at ya da kaş göz işareti yap kalksın adam işi varmış gibi sonra senin yanına otursub
(68 puan) tarafından
artık dip dibe oturuyoruz yaklaşmasın diye ikimizde baş edemedik
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Senin yanında eşine nasıl altını gösteriyor ve esin bekarken neden abisi ne olanları söylemedi bu je rahat elti 
0 oy
(70 puan) tarafından
Senin yanından kalkıp eşinin yanına nasıl oturuyor bide çokmu kısa giyiyor eltin 
(68 puan) tarafından
uzun etek giyiyor dizlerini kaldıyor bi anda kalkip oturduvalla
0 oy
(679 puan) tarafından
Ayy nebilim çok ayıp yani 6 yıl birlikte yaşamışlar çok yakın abla kardeş olur ama yaptığı hareketler sürtünme etek altı çok yanlış ama bana pek inandırıcı gelmedi senin yanında bunu yapma cesareti gösteriyorsa 6 yıl kimbilir neler yaptı eşine ozaman bak bakalım eşi le konuştuktan sonra bidaha yapacakmi  egerki yapmazsa anla ki eşininde iletişimi var onla senin anladığını söylemiştir ona bir takip et bakalım 
0 oy
tarafından
Kusura bakmayın ama kocanız görmüyor mü bunu görüp rahatsız olan biri aynı ortama girmek istemez zaten kocanızda suçlu sizde göz yumduğunuz için suçlusunuz eski evli yeni evli diye bişeyi yok namus meselesi bu hayırdır ya kadın öyle hareketler yapıyor kocanın sesi çıkmıyor bide sen yüzleyince ilk başta inkar etti diyosun 
(68 puan) tarafından
benim ailemde ne gördüm ne bir yerde duydum başta anlamadım kadını ben yanlış anlıyorumdur yok felan derken birkaç aya tabi netleşti göz yumsam eşimle konuşmam asla göz yummam boşarım dedim bu saçmalığı çekmem ben
tarafından
Çekilecek gibi değil zaten
0 oy
(148 puan) tarafından
Eltin çok kaşarmış  niye tepki vermiyorsunn susuyorsun ve göz yumuyorsun aralarında bisey mi oldu eltin çok rahat 
(68 puan) tarafından
ailecek farkındalarmiş kayınpederim bana kizım sen torunlarıma göz kulak ol ama eltinin haberi olmasın dediğinde anladim birşey var ondan sonra fark ettim tepkide en son kocamin yaninda bağırdim etegini kapa diye bundan sonra bırakmicam edepsizi
0 oy
(4,897 puan) tarafından
Sorun eşinde bence
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Eline al bir güzel döv şıl.lığı 
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bence eşin farketmiş cnm yoksa sana çok kötü davranırdı bunları soyleyince
(68 puan) tarafından
fark etmiş bana olanı anlatti eve girmezdi nişanliyken surekli dışarıdaydı bende şaşirıdim şimdi evden çıkmıyor ailesi şaşırıyor sen nasıl evde duriyorsun adam biraz perişan olmuş
0 oy
(66 puan) tarafından
Niye fırsat veriyorsun bide yanında yapacak kadar da cesaretliymis
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Öyle olmaz gel otur kucağına de. Tövbe estağfurullah edep kalmamis
0 oy
tarafından
Esinin fark edip halen yenge diye muhattapa alip ayni ortam da olmasi bile inanilmaz sacma ay Allahim ne gunlere kaldik ya yaziklar olsun 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Aynısından bende de var canım seninki bendekinin yanında hiç bişey. Söyledim de ne oldu milleti dolamış parmağına bana iftira atıyor diye ben suçlu çıktım o kurtardı paçayı en iyisi görüşmeyi kesmek ben başka türlü önünü alamadım çünkü konuşmak da kar etmedi bizde kaç defa uyardım hem onu hem eşimi baktım duzelmiyorlar artık ölse cenazesine gidemez 
(1,831 puan) tarafından
Ben kocamı sevmesem bir saniye durmazdim birde çok inat biriyim işi inada bindirdim bırakıp gidersem ortalik onlara kalacak ortak çok tanıdık var arkamdan atıp tutacak beni kotuleyecekler gidersem bu durum kendi ailemi de zora sokacak bu yuzden kapattım kapımı hepsine çocuğumu bekliyorum şimdi kocam da görüşmüyor artık düzeldi gibi duruyor ama güven problemini henüz asamadik her şey zamanla tabi inşallah yakamizdan tamamen düşerler Rabbim size de bir çıkış kapısı göstersin inşallah
(68 puan) tarafından
sen nasıl anladın burda eşinin de bi karşılık vermesi var mı  Hadisi şerifte "kadinlar için dışarıdaki erkekler tehlike evdeki kaynı ölümdür " bu erkek içinde geçerli kim ne yaparsa kendi ahiretini yakar eşte olsa bize ihanet değil kendilerini yakıyorlar
(68 puan) tarafından
benim anlamam ise nisanlıyken tel de konuşmamızda yengesi odasına gelirdi bu da sert kovardı eve gitmez girmezdi neden derdim bahane bulirdu şimdi evden çıkmaz oh be huzur var demesinden anlıyorum ki niyetini bilemem ama pekte rahat değilmiş  bende inat ettim kadına karşı onlar gider biz varız
(1,831 puan) tarafından
Canım ben yazışmalarını yakaladım öyle anladım. Benim eşimde karşılık vermiş aralarında 10 senedir ilişki varmış hem duygusal hem fiziksel bir birliktelik ailesi şüphe duymaya başlayınca benimle apar topar evlendi bu. Meğer beni çocuk görmüşler kandiririz yakalanmayız diye düşünmüşler. Eşim benden 11 yaş büyük ben aşık oldum da evlendim ama meğer o sevmeden paravan olmam için evlenmiş tabi anlamam 3 senemi aldı o ayrı bir mevzu
(1,831 puan) tarafından
Ben 4 senelik evliyim bu kadının 5 yaşında kızı var mesela o kızın babası kim aile de bilmiyor. Ya benim eşimden yada abisinden. Ama büyük ihtimalle benim eşimden çünkü o dönemde abisiyle yataklar bile ayriymis bu hamileyim deyince kocası nasıl oldu diye tepki bile vermiş ama kimse killanmamis. Eşim geceleri çalışıyor gündüzleri evde kalıyormuş abisi de gündüz işte gece evde olunca adam anlamamış hoş şimdi herkes biliyor kimse bahsini açmıyor adam oros.pu seviyorum diye karısını savunuyor ne b.k olduklarını anlayamadım gitti behlulle bihter gibiler
0 oy
(50 puan) tarafından
Üzülmeni istemem canım ama bence eskiden eşinle arasında bir şeyler olmuş olabilir yoksa bu kadarına senin yanında asla cesaret edemezdi ayrıca bak ben karının yanında sana neler yapıyorum mesajı veriyor olabilir 
(50 puan) tarafından
Bir tür iğrenç fantezş gibi. Çok üzgünüm canım
(68 puan) tarafından
bu hiç aklima gelmemişti dogru eger cesaret ediyorsa bunu yaomaya
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Öyle bir eltim yok olsa agzina sicarimm güzelce net
0 oy
(2,532 puan) tarafından
görümcene dedinmi cnm .. bence de ve rezil et bak hareketlerini bi takip et de ve bence video cek bıkere de olsun gidin evlerine yine aynı hareketleri yapacaktr video cek cektşkten snrada ,patatvsz bi sekilde hayırdr sen napmaya calısıyorsun edepsiz o etegini indir hareketlerine dikkat et bide cocuklsrım var terbiyesz derdin ne kocanın yanında ac gitte de wlla bak esinin yanında da ustu kapalı söyle esinin dikkatini oraya verdirme ..ters ters bak sessizce laf sok sen kime neyi göstermeye calısıysn edebini takın yoksa ben tsktırmasını bilirim oranı buranı acıp kime dikkat cektirmeye calsym seni kocana söylerim koocana jalmadanda ben ayaklarının altına alırım bu seni son uyarısım ve asla da evime gelme sen gibi ektim yok sen gibi ahlaksızlığa işim olmaz de ..wlla bak bide esine sor bekarken yaklastı mı sana Allah için söyle de  ..bak seni kocana derim sürtünme oralarınk buraların acma kocanın elinden seni kmse alamaz de tabi bunlsrı ispat et cnm 
0 oy
(84 puan) tarafından
neden tepki vermedin ? ben sakin kalamazdım kalmadım da .. eşimin bi abi dediği adam ve karısı gelmişti ilk evlendiğimizde bize oturmaya , sen git benim ***** koca kadının yanına otur kadın durdu eşim için "iyi çocuktur yaaa" dedi ve bacağını sıvazladı .. ayy bi gözüm döndü biliyoruz herhalde dedim iyi olduğunu yoksa evlenip çocuk yapmazdık deedim !! kaldırdım eşimi yanıma oturttum .. 10 yıl oldu hala **** olurum aklıma geldikçe .. ilk ve son kez geldiler evime ..

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 907 göst.
0 oy
34 cevap 1,105 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,547 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yengin (145 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 591 göst.

412,575 soru

12,421,474 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...