0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar insAllah eylül gibi doğumum olacak. Reflü yatağında bebegin kusma durumunda boğulma olmuyormuş mide rahatsızlığına iyi geliyormuş bikac faydasını okudum. Siz kullanıyor musunuz almalı mıyım?

10 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bebeğinle alakalı bence ben 3 kuzumda kusma sorun olmadi almadim bekle derim 
tarafından
Hmm o zaman doğumdan sonra karar vereyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ablam kullandı çok da faydası oldu canım
tarafından
Almalıyım galiba
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Gaz sancısı içinde iyi öneririm
tarafından
Almalıyım galiba
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Benim şahsımda reflü olduğu için ilk aldıklarımın arasındaydı. Yeni bıraktık 1 aydır çok fazla faydasını gördüm. Çünkü korktuğum başıma geldi oğlumda da reflü var. 
tarafından
Hamileligin başından beri bendede var o durum maalesef
(13,304 puan) tarafından
Sabahladım hamileliğim boyunca ben gaviscon kullanabilirsin faydası var
0 oy
(711 puan) tarafından
Aldım ama henüz kullanmadım benim reflum var şimdi hamileyim oğlum da da olursa diye yine de.aldim.ilk gebeliğim elimden geldikçe hicbirseyi gözümde bırakmak istemiyorum
tarafından
Benimde ilk gebeliğim  ama eve gereksiz şeylerde almak istemiyorum
(711 puan) tarafından
Herkese göre farklı ama gereksiz olduğunu dusunmuyorum
0 oy
(568 puan) tarafından
Ben aldım kuvezde bir kaç defa hortum atıldı bebek de reflü oldu onun için sürekli kusup yutuo rahatladı biraz yatağı alınca 
tarafından
Ben şu an 2 yastıkla oturur vaziyette uyuyorum gerçekten çok iyi geliyor
(568 puan) tarafından
Bende astım olduğu için öyle uyurdum gebeliğin son ayı ve sezeryan sonrası iyice akraba olduk yastiklarla valla
tarafından
Kocaya sarılamaz olduk :) :)
(568 puan) tarafından
Aman benimki öküz zaten sarilmasin luzum yok o kadar şeyler yaşadım doğumda milletin kocası alnindan öper teşekkür eder benimki ne nazlanion birazdan yürürsün dedi alistirmisim ben güçlüyüm edasina güçsüz olsam da inanmaz
0 oy
tarafından
kusma icin iyi oluyor cnm onun disinda kendi yatagini da bir acidan yukseltip ayni havaya sokabilirsin
tarafından
Kusma mevzusu beni çok endişelendiriyor zaten
tarafından
endiselenme ztn emdikten sonra gaz cikartiyorsun kusarsa o arada kusuyor ama yine de aklin kalacaksa al cok yararsiz birsey degil sonucta
0 oy
(3,854 puan) tarafından
ben almadım alamadım cok pisman oldum. oyle aman aman pahali birsey de degil yani al bence için rahat olur 
tarafından
Ay çok kararsız kaldım
0 oy
(327 puan) tarafından
Bebeğim 1 aylık doğalı onda yatırıyorum ayrıca bir babynest falan almadım. Geceleri de rahat uyuyorum hem aklım kalmıyor bebekte. Hem başı ***** olmasın diye kenarlardan destekleyebiliyorum 
tarafından
Evet bende simdiden endise icindeyim ya bisey olursa diye bu guzel.bir çözüm olacak insAllah
(327 puan) tarafından
İnşallah :)
0 oy
(2,493 puan) tarafından
İyi ki almışız dediklerim arasında
tarafından
Almalıyım o zaman
(2,493 puan) tarafından
Alın bence

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
29 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde SweetDreams00 (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
18 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 78 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,096 soru

12,406,095 cevap

44,618 kullanıcı

Kategoriler

...