Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_80706eb2bec0fc41f464d8372ebaa3ff, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Moda Nisadan alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olur musunuz-Diğer
0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl geldi ürünleriniz kalıpları kalitesi güzel mi ben bugün sipariş verdim ordan inşallah güzel gelir 

6 Cevaplar

0 oy
(302 puan) tarafından
Yani ben ne zaman sipariş versem pişman oldum İnşaAllah senin aldığın güzeldir canını sıkma beğenmezsen iade edersin
tarafından
Yaa gerçekten mi ama aldığım ürünün altında bir sürü güzel yorum vardı inşallah güzel gelir gelmezse de yollarım napim
(302 puan) tarafından
Senin aldığın güzeldir İnşaAllah canım belki bana denk gelmedi gelince yine yaz merak ettim
tarafından
İnşallah canım yazarım tabii
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Moda Nisa bünyesinde bir çok markayı barındıran bir kurum 

Aldığın eşyanın kalitesi kalıbı vs  markasına bağlı 

Benim hem beğendiğim hem beğenmediğim ürünler oldu, ama teslimatta fln sıkıntı yaşamadım 

İade konusunda da
tarafından
Alia canım aldığım marka ama altında birsürü güzel yorum vardı
(92 puan) tarafından
Alianın kalıpları genelde büyük oluyor bir tonik aldım kendi bedenimde baya bol durdu
0 oy
tarafından
Buraya sordum bazıları iğrenç dedi çok kötüledi hatta içimi bunalttı kargom bir geldi elif varya muhteşem tek kelimeyle diyorum harika çıktılar 
tarafından
Yaaa kuzum yanlış hatırlamıyorsam sende büyük beden alıyorsun demi bende büyük beden alıyorum onun için hep bir tereddüt oluyor içimde
tarafından
Kız ben 50 bedenim 54 falan aldım her ihtimale karşı büyük geldiler iadeye üşendim terzide yaptırdım
tarafından
Hahahhaa kız küçük gelmesinde büyük gelebilir sevinirim biraz banada büyük gelen bişeyler oldu diye :)
0 oy
(703 puan) tarafından
Ben pantolon aldım güzel geldi
tarafından
İnşallah benimkide güzel gelir canım
(703 puan) tarafından
Aldığın fiyata ve ürüne gore değişiyor canım. İnşallah güzel gelir bende Sefa merveyi hiç sevmem hep bana kötü denk geldi
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Son 1 yıldır almıyorum. Pandemiden dolayı o da açıkcası. Ondan öncesinde toplam 10 kez sipariş vermişliğim olmuştur. Hepsi de gayet kaliteli geldi benim ürünlerimin. Bedeni de tam uyuyordu.. Ben modanisayı gayet başarılı buluyorum bu konuda hakkını verdiğini düşünüyorum
tarafından
İnşallah canım benimkilerden güzel gelir çok sevindim olumlu yorumunu okuyunca :)
(1,170 puan) tarafından
İnşallah güzel kötür canım ya. Büssürü marka barındırıyor içinde inşallah bedenine uymayan yada malzemesi kötü olan ürün gelmez.. Birde kamil keskin butik var orasıda çok güzel haberin olsun :))
0 oy
tarafından
Modanisanın belirli markaları var onlardan alırsanız çok memnun kalırsınız ben daha bir hafta önce swit ve şal aldım çok güzeller emin ol
tarafından
Alia marka canım aldıklarım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
27 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,893 soru

12,458,151 cevap

46,580 kullanıcı

Kategoriler

...