0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Kızlar Kadir geceniz mübarek olsun 

Tesbih namazı nasil kılınır biliyorum en son 8 sene önce camide kıldım bu akşam tekrar kılmak istiyorum inşaallah da sorum şu

Hani namazın tesbihatı var ya sübhanallahi ile başlayan internette her yerde sadece o yazıyor ama ben en son kılarken cami hocasının vela havle vela kuvvete diye devam eden tesbihatı da söylediğini duydum ama ne zamanlarda okumuştu onu hatırlamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(2,074 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

image

...,...............

(1,791 puan) tarafından
Tamam ya işte aradığım buydu çok sağol canım Allah razı olsun hepsinin sonuncusunda vela havle... Diye devam ediyoruz
(2,074 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım
(1,791 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ guvvete illâ billâhil aliyyil azîm

(1,791 puan) tarafından
Bu şekilde mi 300 kere söyleniyor
tarafından
Canim bu namaz bittikten sonra okunuyor ama sadece bu degil birde
Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr, ve ayatel kursi okunuyor
(1,791 puan) tarafından
Namazın içinde bunu her rekatta 75 kere okuyoruz canım vela havle.. kısmına kadar
Biri resim atmış bak istersen ona bakabilirsin
0 oy
tarafından
Iftardan sonra kıldık babamlarla. SübhanAllah velhamdulillahi velailahi Allahu ekber. Dedik. Inşallah doğru yazmışımdır. Söyleyebiliyorum ama yazımını pek becerememis olabilirim  :) 300 defa söyledik 
(1,791 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
Vela havle kısmına kafam takıldı ama bir arkadaş resim atmış sağolsun öğrendim onu da ☺️☺️

Allah kabul etsin
tarafından
Amin cnm. Babam imamdır bizde ona uyduk. Allah kabul etsin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 184 göst.
+1 oy
3 cevap 334 göst.
+3 oy
4 cevap 129 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde 19btl05 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy