Yasakda evden cikartiginami sinir olayim cocuguma cis ogretmeye basladim tam duzeni oturttuydum bozulduguna mi belim agriyor umursamayisinami neye sinir olacagimida sasirdim iftara yakin aradi esim bole bole abim gile gidecez iftara ya yasak bisi olmaz dedi cocuga cis ogretiyom olmaz dedim umursadj ses etmedim geldik yemegi yedik biz gidiyoruz dediler cikti abisiyle msj attim nereye diye solemiyor bile sura gidecez su bu diye isimjz var dedi tamm almaya gelecek diye dusunuyorum bi geldi cocuga bez biberon getrmis biz gidiyoz milletin icinde ses de etmedim msj attim nereye biz nolcaz kalmam fln ava gidiyoz dedi ayri bi sinir oldum beni eltime birakti keyif yapmaya gitti bu kadinin beli agriyor rahat edermj edemezmi bu cocuk cis ogreniyor ev sahibinin gonlu olurmu olmazmi vs hic bisi dusunmuyor kizim altina yapti haliyle eltiminde gonlu olmadi bende kizima bez bagladim sinjr oldum yine gotruyom ama tuvalete tam alistik derken tuvalate yapmamaya basladi yine beze yapiyor delircdm ya neden hic umursamiyor hic bisyi sil bastan cise basla tekrr yerimi yadirgarim uyuyamam vs delircem kafam catliyor sinirden cene kemiklerimi sıka sıka agriyor nabayim ben bu adama ne diyeyim