0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Esim kutlamaz vi tek evlilik yil donumumuzu kutlar unutmaz gul alir gelir anneler günüymüş sevgililer gunuymus kutlamaz hatirlatsamda kutlamaz

Sizce bunun deger vermeyle alakasi varmi huy mu

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Huy kuzum bizimde öyle odun geliyorlar ama tek sana yanıyoruz yavrum diyorlar bizde sevindirik oluyoruz:)
-Reklam-
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Bence değerle alakalı en azından bizde durum öyle. Çocuktan önce her özel günü kutlardik iyice uzaklaştık zaten bu sene adam doğum günümü unuttu :D

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Ozel gun kutlamayla ya da hediye alinmasiyla deger olculmez.Onun sana hareketleri ve davranislari bile sana verdigi degeri gosterir.Bak burdakile ne der yeni yilda gunah gunah kutlamayin dogum gunu,ozel gun de gunah ama hepsi bi beklenti icinde(araya sıkıştırmasam olmazdi :D) o yuzden kafana takma sana saygi duymasi bile yeterli.Hediye alip,disardan gecen insan gibi davraniyorsa hic almasin daha iyi
tarafından
Vala doğru dedin ben ilk defa eşim kutladı bir şeyi hoşuma gitti dedim annesinin fotosunu paylaştı sonra benimkini diye kız yazmış saçma diyor ben esimin annesimiyim diyor halbuki paylassa o da sevinecek niye insanların sevincini kursaklarında bırakıyorlar bir sürü arkadaş yazdı anneler günümu kutladı ee ben o milletin annesimiyim:)
(6,189 puan) tarafından
Tabi sut anneyiz biz sen bilmiyosun :D
tarafından
Hahaha bencede:))
tarafından
O kadar doğru ki yeniyıl günah diye bas bas bağıranlar anneler günü sevgililer günü doğum günü kutlamadı diye eşlerine akrabalarına küsüyolar oysa yılbaşı nasıl hıristiyanlıktan gelen bi geleneksel sevgililer günü doğum günü anneler günü de ordan geliyo
0 oy
tarafından
Canım benim eşimde kutlamaz vala ilk defa kutladı fotoğrafımı paylasti kızımla ben bile şaşırdım inanki hani huyu bu ya 
0 oy
tarafından
Hayır eşim hepsini kutluyor anneler günü hariç, ama bunun içinde kavga etmem kalkıp
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Valla kim ne derse desin değer veren insan özel günüde kutlar
0 oy
tarafından
Bunun değerle bir alakası yok, erkekler bizim gibi ince düşünceli veya duygularını belli eden karakterler değiller. Sevginin bununla alakası yok bu yüzden kimse eşiyle tartışmasın başkasının eşi ile kıyaslamasın.
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bence hiç alakası yok benim eşim sevmez saçma der insanların bugünler de annelerini eşlerini hatırlamalari kişiye özel gün yani evlilik yıldönümü ve doğum günümu olabildiğince kutlamaya çalışır ama ne anneler günü ne sevgililer günü bugünler de ne o bişey yapar ne ben beklerim 
0 oy
(1,339 puan) tarafından
Benim eşim de almaz daha bisey aldığını bilmem hepsi bir olacak diye bisey yok sevgisini belli etsin yeter mesela ben sevdiğini anlayabiliyorum bana vereceğini en büyük şeyi veriyor zaten sevgisini veriyorsa bırak gerisi boş hepsi gelip geçici 
0 oy
(24 puan) tarafından
Canım o biraz huy bence değerle alakalı olduğunu düşünmüyorum benim eşimde sevmez doğum günleri vs ama ben hiç bi özel günü atlamam severim illa hediye değil tek kutlamak bile hoşuma gider maksat hatırlanmak ben sevdiğim içinde eşim alıştı artık 
0 oy
tarafından
Yedi yıllık evliyim bir kere evlilik yıl dönümü kutlamadık hatta bilmiyorum tarihini üzerine düşmedim yani sevmiyorum böyle şeyler doğum günümü dahi kutlamadı hiç 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Benim esim evlenmeden önce ben ozek günlere önem vermem demisti , ben de ama ben önem veririm demiştim. Abarttı her özel günü kutlar. :) ailesinde kimsenin doğumgününü bile kutlamaz, anneler günü babalar günü, kandil vs. Ama evliligmzde hicbir seyi atlamaz kadinlar günü dahil
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  b3nim  eşimde  sewmez  öyle  günleri  bütün günler  bizim  der  özel günde  neymiş  der erkeklerin  geneli  böyle  takma  kafaya  ben de çok  önemsemem yani  bu özel  günleri  eşim  çocuğum  yanımdaysa  hergun özel gün b3nim için  sevgi saygı  hediyelerle ölçülmez canım 
0 oy
(54,529 puan) tarafından
cokta şapmamak lazim m genel olarak iyiyse seni mutlu ediyosa o günü belirtmesine gerek Yok kutlarsa guzel olur sadece. zaten mutsuz hir evlilikse o gün kutlasada bisey ifade etmez.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 551 göst.
15 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 582 göst.
28 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,450 soru

24,429,814 cevap

352,405 kullanıcı

...