Hanımlar merhaba ben hastane için pijama alıcam ama lohusa pijaması olması şart mı. Birdaha giyemeyeceğim için pek almak istemiyorum. Fakat normal sade bir pijama alsam bedenini hamileymiş gibi sanki karnımız varmış gibi mi almak lazım yoksa normal eski bedenden hadi bir beden büyük alsak olur mu.
Pazardan 20 liraya almıştım geceliğimi normal bedeninden 1 beden büyük alırsan işini görür sanırım
Hamileyken sana olabilen boyutta önü açılabilen herhangi pijama olur. Ben öyle aldım bi sorun olmadı.
Canm gerek yok normal bi pijama alabilirsin aldigin kiloya bagli bedeno dogumdan sora kilonun buyuk bi kismi gider ana yinede rahat bisi almaya çalış bide emzirme icin kullanisli olani secersen seninicin daha iyi olur onu dugmeliler rahat oluyo
bende aldım lohusa ama pişman oldum nedense normal bi 30 tl ye pijama da alabilirdim gittim kaç para verdim yani . ben şahsen çok şiştim bacaklarim kalınlaştı o yuzden hangi beden olduysa onu aldım yani mecbur büyük aliosun
Ben normal bi pijama takimi ile gecelik aldım. Pijama takimi 1 beden büyük aldim . geceliği baya geniş aldım ama normalde gecelik giyen biri değilim geniş geniş olsun dedim. Onu düğmeli olması yeterli bence lohusa pijamalari 200 lira civarı hep. Bütçeyi gereksiz zorluyor.
Bende gittim bugün aldim 80 tl Ye cok guzel hoşuna gitti
1,492,268 soru
24,383,046 cevap
348,880 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın