0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (187 puan) tarafından
Hanimlar ben yeni evliyim daha . 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 10 Nisan'da kürtaj oldum. Sonrasında aslında doktor korunun psikolojik olarak iyi gelir dedi.Ama biz bebeğimiz hemen olsun istiyoruz ve korunmuyoruz. Şuan acaba ben test alsam ve yapsam yine bu kürtaj olduğum hamileligimin beta HCG si sıfırlanmışmidir ? Kendimi hamile gibi hissediyorum. Çünkü ilk hamileligimde de daha öğrenmeden ilişkiye girdiğimizde icimde bı sürtünme acısı gibi bir acı oluyordu şuanda da öyleyim acaba düşmüş müdür beta HCG beni bi aydınlatın be

8 Cevaplar

0 oy
(6 puan) tarafından
3 ay korunmuştuk onda n sonra  hamilr kaldım hemen hamile kalman sürekli aynı şeyleri yaşıyacakmıyım düşüncesi oluyor insanda
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Biraz rahminin toparlanmasını beklesen daha iyi olur sanki ama benim doktorumda beklemene gerek yok demişti aslında ama ben bekledim biraz zaten sonra esimle birkaç ay ayrı kalmak zorunda kaldık ben.kurtajdan yaklaşık dokuz ay sonra tekrar hamile kaldım ondada düşük riskim oldu iğneler falan kullandım o şekilde ilerledik
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Bikaç ay beklesen mi acaaba rahim kendini yenilesin toparlandın şimdi kendi boyutuna düşmemiştir daha
0 oy
(36 puan) tarafından
Canım ben 2 nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ve doktor beta hcg düşmüş mü diye takip yapmıştı. 2 kere kan verdim kürtajdan 2 hafta ve 3 hafta sonra. 1 ayda anca sıfırladı ve adet oldum. Ve doktorum bir kere adet olmayı beklememi ve rahimin kendini tam olarak sıfırlamasını söyledi. Sonrasında isterseniz tekrar deneyebilirsiniz demişti.
0 oy
tarafından
Ben ocakta düşük yaptım kontrola gittiğimde doktorum ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilecigimi söyledi bir sıkıntı olmaz dedi öyle de oldu şükür ikinci hamileliğim sorunsuz gecti önce bir regli ol tekrar kontrole git rahmine baksın doktor sorun olmazsa düşün ama doktor kontrolü şart 
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ablama doktor hemen bile hamile kalabilirsin demişti ama devletteki doktor 2 ay korun rahmin dinlensin demişti.
0 oy
(119 puan) tarafından
krkma cnm bşy olmaz. istiyorsan kornmadan dvm et.
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Bence biraz bekle sonra cnm öyle daha iyi olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Handrella63 (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bhr27 (15 puan) tarafından soruldu