0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kızlar ben 38+4 günlük hamileyim kızım olucak Allah'ın izniyle rüyamda doğum yaptım böyle esmer saçlı ufacık yüzlü kocaman gözlü bir kızım oluyordu acaba doğum yaklaştığı için psikolojik olarak mı gördüm bilmiyorum ama inş kızım rüyamdaki kızı benzer rüyamda hatta bebekle beraber ayna karşısına geçiyordum bana benziyor mu diye bakıyordum geceden beri adet sancısıda çekiyorum bacaklarıma kadar vuruyor yarın hastaneye gitsem bakarlarmı muane ederlermi yasakta var nasıl gitcem hastaneyi aramam gerekiyormu

2 Cevaplar

0 oy
(590 puan) tarafından
Canım 112yi ara durumunu belirt izin veriyorlar sıkıntı olmuyor acile gidersin bende hamileyim ben oyle izin aliyorum
(102 puan) tarafından
Normal muaneye için bakmıyorlar mı çünkü acilden girsem test yapıyorlar sonuç çıktıktan sonra kadın doğum aciline yönlendiriyor buradaki hastane
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acile git canım hamile olduğun icin sorun olmuyor. 112 ara yinede bilgi verebilirsin
(102 puan) tarafından
Poliklinik bölümü çalışmıyormudur
tarafından
Bugün calışmıyor canım
(102 puan) tarafından
Pazartesi günü için cnm
tarafından
Bildigim kadari ile devlet hastaneleri bayram izinine ayrildi ama sen gitmeden once bir ara teyit et.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
26 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Nisaeymenndd (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
10 Aralık 2025 Astroloji & Burçlar kategorisinde Busraer (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
10 Aralık 2025 Astroloji & Burçlar kategorisinde Busraer (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
7 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Miniminnak (3,901 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,858 soru

24,392,396 cevap

349,402 kullanıcı

...