0 oy
468 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ne zaman kavga etsek bişey olsa getirir bu çiçeği verir allahtan bu çiçek var yani ssjsjsj  

Hem en büyük hediyeside oğlummuş<3

Sabah kahvalti hazırlarken oğlumun eline veriyo ona verdirttiriyo hiç yoktan iyidir tabi, sizde durumlar ne kızlar ?

image

12 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
ya ne guzel dısınmus almıs ya erkkler ince dusunmuyor malesef bide para gidecek die fazla bişey almıolar halbu ki uyguna neguzl seyler var ben kı almaz kutlamak bile aklına gelmez
tarafından
Şükür canım düşünmüş, biz kadınlar alırız ama bişeyde anladıkları yok işlerine öyle geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyuyordu benim yağuşuklumm  haberi var mi diye de bi sorgulamak gerekiyor sjsjjsjs 
0 oy
(934 puan) tarafından
Ona şükür benim öküz anneler gününden bir haberrr ...
tarafından
Yani o cins öküzlerde var tabi:)
0 oy
tarafından
Kutladı akşam pastayı gömdük işte şuan kendisi en büyük hediyeler evlatkuşlar tabii
tarafından
Afiyet olsun canım:)
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Bana para verdi harcadım :D diyo hediye alsam ne alcm begenmdzsin. Bende dedim hediye para ver ben alırım senin aldıklarını begenmem:D
tarafından
Kız para verir ben kendisi alsın istiyorum işte ama tık yok :)
(1,170 puan) tarafından
He benm kendime ihtiycm vardı ondan dedm para ver.:D
0 oy
tarafından
Hediye beklemiyordum zaten ama en azından tartışma çıkarmasa iyidi
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Oda biseydir kiz ne guzel iste :D

0 oy
tarafından
Benimkinin daha bugünün ne günü olduğuna dair bilgisi yok ahahha
(3,269 puan) tarafından
Olsun onuda fırsata çevirip atla üstüne anneler günü kutlaması yapalım de hahhah  :D
tarafından
:DD asla sonrasında ağzına tükür cem
0 oy
(2,462 puan) tarafından

Ben epilatör istiyordum onu aldım hediyesi o oldu yani :D

0 oy
tarafından
Benim ilk anneler günum yan yana değiliz şu an eşimle ama erkenden kutladı telefonda ❤️
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Hediye almaz bugünü eş geçerdi ama sabah çok güzel bi msj atmış çok hoşuma gitti....zaten ilgisi güzel sözleri hediye den daha değerli bende
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Benim ki de köye kaynanama gitti bugün  balkona çiçek istiyordum annesinin oradan çiçek dikip getirecek oda birşey :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 800 göst.
0 oy
12 cevap 457 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nihalinannesi (1,235 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 683 göst.
14 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Çerkez kızı (1,145 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 196 göst.

Kategoriler

1,492,544 soru

24,387,426 cevap

349,075 kullanıcı

...