0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
Ben 12 yıl aradan sonra anne oldum ama mutlu değilim... eşim aslinda iyi adamdır  ama bu aralar her yaptigi batıyor bana aslinda cocuk olduktan sonra o değişti. Ne yapsam yaranamiyorum bebegim uyumayan bir bebek kendime hiç vakit ayıramıyorum dolayısıyla.... gece uyuma gündüz dinlenme geriliyorum bide eşim ne yapıyorsun sanki, bi cocuga bakmıyorsun ,millet iki cocuga bakiyor sen laflanip duruyorsun falan diyor. Buda beni daha çok yoruyor. Biraz once yine tartistik tmm dedim bakmıyorum bebegede sana da ne yediriyorsan yedir dedim oda mama yapti aslinda corba saatiydi...yasaktan sonra bebgi de bırakıp gideceğim  görsün bakalım bebek nasil bakılıyor. Ha bu arada ben kizima senden daha iyi bakacak bakıcı bulurum dedi 

19 Cevaplar

+1 oy
(12,762 puan) tarafından
Çocuk sizin ortanizda oyuncak değil kocanla sorunun var diye bırakıp gideyim baksın diye mantık olamaz !
tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sizin gibiler sadece sözde "anne" sıkışınca niye bırakıp giderim diyebiliyorsun, o yavru sizin oyuncağınız mı, 12 yıl sonra olmuş Allah belkide seni sınadı nasıl anne olacan diye ama sen anneliği pek anlayamamişsin
(1,107 puan) tarafından
Diger yoruumlara degilde seninkine kızdım
tarafından
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmiş, ne oldu ağrına mi gitti
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Yoruldugunun farkındayım ama bir annenin bırakıp gidecegim. Demesini anlayamıyorum kusurabakma. Kpcma bana o. Bile dese ceke ceke alırım yavrumu. O kim köpekte ona cocuk bıralcam 
(1,107 puan) tarafından
Sanirim eşim benden daha iyi bakacak bebeğe
tarafından
Bakamaz
0 oy
tarafından
Ne olursa olsun yavrumu birakamam valizini hazirlarim adami yollarim evden daha iyi
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Bırakıp gidicekmisin sırf eşin anlasın diye hımm bide 12 yıl aradan sonra anne olmuşsun annelik sabır ister sen daha anne olmayı benimsiyememişsin. 
(1,107 puan) tarafından
Sanırım  evet
0 oy
(620 puan) tarafından
Çocuğa bakmak degilde ev islerini falan bıraksan yada yemek yapmasan. Yazık eşin yüzünden çocuğunu cezalandırıyorsun bide 12 yıl sonra anne olmuşsun. Yanlış anlama amacım linclemek değil ama yorulduğun ve istediğin ilgi ve anlayışı bulamayinca bunalıma girmen normal ama. 
0 oy
tarafından
Senin ya gerçekten vicdanın yok olmuş yada piskolojik sorunların var! Eşine kızıp bebeği şer sefil edeceksin eşini cezalandırmak için öyle yapacağına evle iligilenme bir kaç hafta kirlilerini yıkama yemek yapma anlar zaten ama bence eşini bahane edip bebeğini eşine baktirip biraz rahat etmek istiyorsun!!!
(1,107 puan) tarafından
Evet sanırım sorun bende....
tarafından
Daha anneliğe adapte olamamissin
0 oy
(339 puan) tarafından
O dediqin çok yanlış bence hiç bi anne eşine kızdığı için çocuğunu terk etmemeli onun babadan çok sana ihtiyacı var şu an 

Bence eşinle uzlaşmayı dene konuşmayı sen de tepki gösterirsen o daha da uzar qel konuşalım de hiç mi sohbet etmiyorsunuz bu bebek qece gündüz uyanık mı sanki yani abartmayın şimdi 

Benim eşim allaha şükür sabah 6 da gider akşam 6 da gelir yemek hazirlanmasi toplanması bulaşık felan hepsine yardımcı olur sonra çocuğa bakar tv izlerim gece uyanamazsam o uyanır bakar yani demek istediğim güzel ce anlaşıp sevgi saygı olursa işin içinde herşey mükemmel olur bence
(1,107 puan) tarafından
Yok işte ben ne yaparsan yapayim yaranamiyorum. Yaklasik 1 yildir evden calisiyor sabaha kadar otiruyor aksama kadar uyuyor. Ben surekli bebekle ilgileniyorum yine de olmuyor. Bebegime de yetemedigimi düşünüyorum artık.  Sanirim banasi bende daha iyi bakacak ona
(339 puan) tarafından
Bi evlilik danışmanından yardım almalısın o zaman evden çalışıyo sa sana daha çok yardımcı olup senin yükünü azaltması lazım diye düşünüyorum ben
0 oy
tarafından
Nasıl bırakıp gideyim diyorsun ya minicik yavrunun ne suçu var her eşi ilgilenmeyen çocuğu bırakıp gitse ortalık annesiz çocuklarla dolar tasardi bakmazsa bakmasın o babalık yapmıyor diye ben anneligimden vazgeçecek değilim emanet o bana 
(339 puan) tarafından
Helal olsun sana hıh işte bu arada anneler günün kutlu olsun canım vallahi biri anlatsın artik
tarafından
Teşekkür ederim canım senin de anneler günün kutlu olsun :)
0 oy
(290 puan) tarafından
Tek takıldığım  yer bebeği bırakıp gideceğim demen bu ne kadar üzücü her ne olursa olsun bu düşünce çok yanlış keşke benim çocuğum yaşasaydi herkes istediğini söyleseydi bı kokusunu almam herşeyi unuttururdu zaten evlat ya bırakılır mı sen şükret gidip sarılıp dokunuyorsun topargini dibine kadar koklayıp kokusunu almaya çalışan nice anneler var bacım yorum yapmim diyorum ama olmuyor 
0 oy
tarafından
Ooo benim eşimi sen gör tam bir kaynana. Boş ver takma erkek milleti . Ve ben h bir zaman iki ewladımı bırakıp gitmeyi düşünmedim 
0 oy
(119 puan) tarafından
cnm neden 12 yl snra oldun. ilk çock mu bşka vr mı?

gtmek içn nden yasağı bekliyorsn ki. gdecek şmdi de gder.
(1,107 puan) tarafından
Yok kız  ailemden uzağım.... aslind agidecegimden degil de çok zor zamanlar geçirdim. 6 senedir artık dauyanamiyorum sanirim.psikolojim çok bozuk kendimi çok mutsuz hissediyorum
(119 puan) tarafından
bence sabret canım. sabrın sonu selamettir.
0 oy
(7,615 puan) tarafından
 Aslında seninki yorgunluk değil benim  kaç sene sonra oğlum oldu  şunu kabul etmek herdaim şükür etmek gerekir  rahata alistimiz için bazen o günlerin.  Yarattığı rahatlık aranıyor piskolejik olarak   zorlanıyoruz.  Daha çok sabira taktir edilmek istiyoruz belkide.   Eşin tatlı dile dese sana aslında hiç sorun olmucak çünkü değişen Bizim hayatımız oluyor onlarınki  aynı kalıyor  evlat  ömrümüzün özeti oluyor   olsun ben yinede mutluyum çünkü artık anneyim ANNE
(1,107 puan) tarafından
Evet bu yorumun icin tesekkur ederim.herkes linc etmis beni çünkü. Evet kizimin varligina bende şükür ediyorum ama o kadar uğraşmama onun için  en iyisini yapmama rağmen hala baskalariyla kiyaslanmak üzüyor beni
(7,615 puan) tarafından
He he de geç kuzum bak hasretle onları bekledik bence tadını çıkar göz açıp kapatınca ya kadar buyucekler ☺☺☺☺☺
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Tamam da o çocuğun suçu günahı ne
0 oy
(1,168 puan) tarafından
kusura  kalmada  bakmayacagin bebbeyi neye dunyaya  getirdin. sen. hemde  12  yil sora  anne  olmussun. ya  bunun mutlulugundan ucmaniz  gereken zaman yapdiginiza  bir bakin. annesin sen..  bebeyin corba  saati   mama veriyorsun.. ya  burda anneler  var  canimizdan can veririz.ya. esinle tartisdin kalbini kirdi diyemi bu tavrin.. yani esinden dayak goren annneler ne yapsin burakib gitsinmi. kusura  kalma. her anne  yoruluyor.   cogu bebekler uyumaz  yorur. ama buyuduklerinde  bu keciyor  zaten. 
0 oy
(15,955 puan) tarafından
O nasıl kafa yaa. Çocuğu bırakıp gidecekmiş, yapmayın böyle çocuğu ziyan edecek tavırlara girecekseniz. Eşinle tartışman olur hepimizin oluyor anneysen evladını bırakıp gitmek eşine akıllansın diye ceza unsuru olarak kullanmak aklından bile geçemez geçmemeli. 
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Ya genel olarak bu elalem iyi çocuk bakar iyi eş bla bla bla ne elalem mis sende onu iyi babalar eşine böyle adamlar var deşeydin adam akıllı konuşun bebeğe de yazık bu süreç bebis büyüyene kadar böyle karşılıklı anlayış yardimlasmayla gecer
0 oy
tarafından
Su hayatta anladığım şey birşey olmuyor veya gecikiyorsa bizim hazır olmadigimiz için olmadığı ve geciktigi bir örnek vereyim bizim öğretmenlerimiz vardı evli biri geometri biri Türkçe öğretmeni yıllar geçmesine rağmen çocukları olmuyordu bunlar her sınıfa belirli zamanda lokantaya gidin der yemek ismarlarlardi hayrını yapar dua ederlerdi sonra biz mezun olduk ogrendikki öğretmenimiz hamileymiş çocuk olduktan sonra boşandılar .. yani hep sinaniyorsunuz birşeylerle halinize şükredin şuan sizin için yabancı bir duygu bocalama döneminde siniz yuvayı dişi kuş yapar derler erkekler ne kadar çocuk bakabilir ki İnşallah bu durum düzelir birtane yeter demekki ikinciyi yapmayiverirsiniz çok istediğiniz zamanları düşünün 
0 oy
tarafından
O çocuk deneme tahtası mı ya kim daha iyi bakar yarışına girip çocuğu psikolojik olarak yıpratmayın lütfen ya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 718 göst.
7 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emirin Annesi 34 (40 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 872 göst.
24 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (6,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 576 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Merhaba ben sen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 298 göst.

Kategoriler

1,491,947 soru

24,378,816 cevap

348,547 kullanıcı

...