0 oy
151 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,518 puan) tarafından
kızceler yarın 2.kez ücretsiz izin için  dilekce vercem sizce dilekceye ne yazsam böyle izin vermeleri için 14gun calosma sisteminde btti yarın öglen vermm lazm Haziran 11ii bası görunuyor kımse bakmaya yanasmıyor annem kolum bacagım der kaynana kavga ediyor hep oyuzden biraz büyütuym birşeyleri düzene koyayım oyle anneme vercem yarın gunduz cocuklar yazdırmaz bana smdıden yazayım diyorm

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Memur musun ?  
(2,518 puan) tarafından
kamuda calısıyrm
tarafından
Süt izni bitimi itibari ile 2 sene ücretsiz izne ayrılma hakkın var zaten. Bebekten dolayı ayrilcagin için sıkıntı olmaz. Ne kadar bebek
(2,518 puan) tarafından
8aylık cnm biri digeride 2yasnda .. işci statüstendym bizede öyle mi peki. . sizde mi memursnz
tarafından
Ben kadrolu memur olarak geçiyorum. Seninkini bilemicem. Hiç ayrıldın mi daha önce ? Müdürün filan varsa sor istersen. Hangi kurum
(2,518 puan) tarafından
aile calısma huzur evi.   ayrıldım ama sadece 6ay arkadasm aldı 2.ücretsiz iznini ama onun aldıgo zamanda nöbete kalıyolardı 14gun bebegimi bırakıp karantına nöbetine giremeyecegm için diye vermşti öylelikle kabulnetmıslerdi ..wlla 2yık olsa hiç dusunmeden alrm
-Reklam-
0 oy
(2,518 puan) tarafından
????...........
0 oy
tarafından
Kovid den dolayi bakacak.kimsem.yok die dilekce verdim ben cnm 
(2,518 puan) tarafından
ya bende mı oyle yazym 2.kez verdiler mi peki örnek dilekce atablrmsnz
tarafından
Ben daha ilkini yolladm canm iş yerine ama 2. Yi yollasanda vermek zorundalar zaten hakkin olan bisey o senin kovid oldugubdab dolayi . Ben firma ismini yazdm tc kimlik nimarali gözde kılınç iş yerinizin muhasebe departmaninda calismis olup ocak ayinda yapmis oldugum dogum sonrasi iznim bittiginden dolayi durumumuz şartlarinra dünya genelinde kovid oldugundan dolayi ücretsiz izin hakkimi kullanmak istiuorm die yazdm . Tabi cümlerimi şuan bodozlama yazdm size fikir olsun die daha usturuplu bi dille yazdm yolladm bi arkasmla
0 oy
tarafından
Ben internete yazdim ucrersiz izin dilekce ornegi diye oyle uyarladim yazdim verdim 
(2,518 puan) tarafından
hm bi bakaym pandemiyide kattnmı vermezlerse die biraz abartarak yazmak istyrm
tarafından
Sozlesmeli degilsen zaten 2 yila kadar ucretsiz izin hkkin var ki. Iatedigin kadar uzatabilirsin. Verirler diye birsey yok hakkin yani
(2,518 puan) tarafından
kadrolu işci tim cnm Ella bizmkler 2.yi zor verdiler bi arkadasa
tarafından
Cnim haaklarini araştirsana bende ilk zamanlar bilmiyordum mudurum 3 gun evlilik izni verdi gerisini vermedi meger sućmuş yaotigi 1 hafta benim hakkimmiş. Yaz google a kamuda işçi ile memur arrrasinda bi fark yoktur bebce 1 yila kadar oarca parca alorsin istedigin gibi. Haklarini bilde git. Hele kadroluysan hi0c korkma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
26 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.

409,451 soru

12,306,196 cevap

38,583 kullanıcı

Kategoriler

...