0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından

Hanımlar 12+1 hamileyim ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Bebeğime birşey olmasindan korkuyorum kalbi durur gelişimi olmaz diye benim gibi durumda olan birileri varmı iyi şeyler duymaya ihtiyacım var :(

5 Cevaplar

0 oy
(13,026 puan) tarafından
Bütün hamileler yaşıyordur bu durumu kendini korkutup hamileliğini zehir etme nasipten öte yol yok canım 
(736 puan) tarafından
Haklısın  canım öyle bundan önce iki tane düşüğüm oldu içim içimi kemiriyor bayramdan sonra kontrolüm var doktor herşey iyi dese bebeğinin kalp atisini duysam aşırı rahatliycam
(13,026 puan) tarafından
Anlıyorum canım bu yüzden bu kadar korkman çok normal ama sürekli bişi olur düşüncesini çıkar kafandan Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
(736 puan) tarafından
Amiin canım Allah razı olsun
(563 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım bulantı VS bişey yok hiç bişey hissetmiyorum yaşamıyormuş gibi geliyo
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Doğurana kadar öyle hissettim ben kucagıma alınca rahatladım :) 
(736 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla tüm hamilelere içinde banada nasip etsin
0 oy
tarafından
Tekmeleri hissedene kadar bende öyleydim. Tamamen hissedince artık bebeğin iyi olduğunu biliyorsun rahatlıyorsun. Bisey yoktur inşallah korkma 
(736 puan) tarafından
Inşallah canım Allah razı olsun kaçıncı haftada hissettin
0 oy
tarafından
Korkma cnm ben 6 aya kadr hamile olduğumu unutup ağırlık kaldırdim kola falan içerdim karnım şuan azda olsa çıktığı için unutsamda karnından aklıma geliyor unutmam falan nirmal
0 oy
tarafından
İlk hamileliğimde bende aynıydım şimdi gene hamileyim mide bulantılarım geçince unuttum hamile olduğumu tekmelerini hissetmesem hatırlamam oğlum çok hareketli onunla ilgilenmekten unutuyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 666 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 513 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 757 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Cicikiii (1,304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,354 soru

24,384,630 cevap

348,950 kullanıcı

...