0 oy
236 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (72 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hanımlar. Nasıl sizce kullanışlımı alsammı ağlaması bi tek battaniyeyle sallyınca sakinleşiyor bi çözümünüz varmı buna

image

5 Cevaplar

+1 oy
(476 puan) tarafından
Canım ben bunlardan almayı düşündüm ama sallanması çok iyi değil ve sallanırken oynuyor diyenler var ben bunun yerine bunun tavana montelenenleri var onu kullanıyorum bebeğim 6 buçuk aylık 4 aydır falan kullanıyorum büyük rahatlık sağladı inan ki sanada tavsiye ederim eğer imkanın varsa eve monte etmeye
(72 puan) tarafından
Ya bi kaç tame farklı olanlarada baktım aralarında en iyi yorum yapılan bu. Benim içinde guzel olurdu monteli aslında nerden aldınız ve resim varsa rica etsem atarmısınız. Benim bebeğim kolik 1 ay bi kaçgunluk. O yuzden almayı dusunuyorum
(1,628 puan) tarafından
Sallanırken altındaki Demirinden tutmazsan hareket ediyo ve o ipleri çok çabuk kopuyo
(476 puan) tarafından
Atayım canım yoruma
(72 puan) tarafından
Korktum şimdi
(72 puan) tarafından
Tam tesekkr ederim
-Reklam-
0 oy
(4,858 puan) tarafından

Bizde kullaniyoruz ama metal kısımları farklı 

imagebunun aynısı Instagram'da bı sayfadan sipariş verdik kargo ile 225 t ödedik 

(72 puan) tarafından
Evet bundanda gordum trendyolda faln oeki nasıl mımnunmusunuz
(4,858 puan) tarafından
Evet memnunum hatta aynısından ablamda var ikinci çocuğu için kullanıyor şuan sokup takması kolay taşınabilir aldığımız yer 25 kiloya kadar taşır demisti
(72 puan) tarafından
Tm teşekkür ederm
0 oy
(476 puan) tarafından

image

image

Benkm ki üsteki canım bir tanıdıktan aldım güneş görüp solduğu için dışını sardım alttaki benzer modeli tek far onun kenarları ahşap benimkinin demir. İp bağladım ben bide gece vıyıkladıgı zaman falan yattığım yerden sallıyorum çok rahat oluyor. Bir çok model var incele derim ama 2 ayrı demirle sallananlardan bak tek demirliler sallanırken dönüyor

(72 puan) tarafından
Tamam bakıyım teşeküür ederim
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Canım kesinlikle kiwi Milano hamağı öneririm. Çok işini görür
(72 puan) tarafından
Tamam bakıyom hemen saolun
(8,080 puan) tarafından
Rica ederim ❤️
0 oy
tarafından
bunu alacagina otomatik sallanan yatak var ondan al.cnm