0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Kaynanamla olan sorunlarımı bilenler bilir çok çekiyorum hala da öyle onlar ne yaparsa yapsın eşim kötü niyetli değiller vs deyip konuyu kapatiyo ama ben yüzlerine bakmıyorum bayramda yasak var gitmicem diye sevinirken eşim bayramdan sonra gelicez anne dedi benim adima karar verdi ne kadar da kavga etsemde gitmicem diye kendime oldu çocuğa geçti stres kac gündür çok huysuz ailemle aynı mahallede oturuyorlar kaynanamgil ya bosancam yada gidicem kafam çok karışık :( Ama kayınbabam harçlık verirse almicam karar verdim gidersem sizce tavrımi devam ettirecem ama onlar herşey düzeldi gözü ile bakarlar bu seferde:( 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Git bayramlas ama tavrini koy aranizda ne gecti bilmiyorum ama kaynana bu illa ki yapmistir biseyler
(3,743 puan) tarafından
Kuzum bebeğim hastaydi onlarda araba vardı gidelim dedi eşim onlarda iyi güle güle gidin dedi çok zoruma gitti düşünsene Allah inşallah göstermesij de bebeğin gözünün önünde çok kötü olacak  kaynanan sana güle güle gidin dicek zoruna gitmez mi ama hadi şuraya gidelim gezelim dediğimizde koşa koşa gelen kişiler bunlar
tarafından
Hatirladim sanki oyle bi post okumustum vicdansizlar ya esin demeden onlarin demesi lazim al arabayi cocugu goturun diye lafa gelince babaanne dede olurlar pislikler
(3,743 puan) tarafından
Eşim de dio işte kötü niyetli demediler diye :( bende tavrımi koydum işte
tarafından
Esin de iyiniyetlilik etmesin ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Harclik almaman sacma eşin deseki annenlerin verdigi parayi almiycaksin ne hissederdin
(3,743 puan) tarafından
Benim ailemde bebeğime onlarina yaptığını yapsa çocuğumun yüzünü göremezler bırak harçlık almayi ... Ama eşim ailesinin bu yaptığını iyi niyetli karşılıyor
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Kuzum bende aynıyım 16 günlük bebeğim varken evden kovdular eşim dün annemin anneler gününü kutla dedi kutlamadım bayramda gidemiyoruz diye seviniyordum bayram sonu gideceğiz emrivaki yaptı bende nasıl bakacam yüzlerine diyorum onca laf söylediler eşimin yanında o da güler yüz göstermedim temizlik yapmadım diye ve eşime göre onlar hiç kötü değil senle aynı dertteniz şuan 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 351 göst.
0 oy
7 cevap 557 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 423 göst.

412,017 soru