0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından
Merhaba, ben 2 nisanda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef. Doktorum bir adet sonrası tekrar deneyebilirsiniz demişti ve ben bir ay sonra adet gördüm. Şimdi tekrar denemek istiyoruz ama biraz korkuyorum açıkçası. Bir kere düşük yaptıktan sonra tekrar aynı şeyler olabilir mi diye... Biliyorum bu korkunun da bir çaresi yok ama elimde değil. Sorum şu aslında daha yeni diye mi böyle hissediyorum yoksa 3-5 sene sonra çocuk düşünsem yine aynı şekilde mi olur... Kafam çok karışık... 

2 Cevaplar

0 oy
(1,267 puan) tarafından
O korku her zaman olur canım 
(35 puan) tarafından
Allah sağlıkla ve hayırla nasip etsin diyelim o zaman... Yapacak birşey yok
(1,267 puan) tarafından
Öyle canım, benim de başımdan geçti bir düşük o yüzden hep evhamliyim şuan acaba yine bişey olur mu oldu mu olacak mı diye, şuan tekrar hamile kaldım ama günler zor geçiyor, herşey Allah'tan korkma
(35 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. En güzel şekilde geçsin hamileliğiniz. <3 ne kadar sonra hamile kaldınız peki?
(1,267 puan) tarafından
Amin canım isteyen herkese inşallah sagol
(1,267 puan) tarafından
3 ay sonra kaldım
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Korku her zaman olacak canım bende 1 yıl arayla iki bebeğimi kaybettim sonra tekrar hamile kaldım bebek hareketlerini hissedene kadar hop oturup hop kalktım acaba birşey oldu mu yaşıyor mu diye sonra 7 aylık oldum eşim artık alışverişini yapalım bebeğin dedi dur biraz daha ne olur ne olmaz dedim sanki hep birşey olacak korkusu vardı ama çok şükür şimdi 3 yaşında korku hep oluyor yani kuzum 
(35 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevap için. En iyisi Allah a havale edip akışına bırakmak sanırım. Rabbim sağlıkla ve hayırla nasip etsin inşallah isteyen herkese...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
+1 oy
10 cevap 257 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prensesannesi002 (6 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 492 göst.

Kategoriler

1,492,571 soru

24,387,995 cevap

349,112 kullanıcı