Ben meyveyi çok yerdim şimdi hiç ağzıma alasım yok, çaydan tiksinmiştim şimdi deli gibi çay içesim var . Hamileyken tatlı yememiştim şimdi acayip tatlıya düştüm kilo almayım diye kendimi durdurmaya çalışıyorum.
Benim çok şükür hamileyken midem bulanmadı yiyeceklerden .o yüzden her şeyden yedim hala da yiyorum canım:)
Koli koli su icerdm esim artk yetistiremz olmstu gunde 1bucuk litrelik 12li koli biterdi abartisiz diyorm bak deli gbi su icerdm smdi bi bardak yine icmiyorm gunlerce. Ama ztn hamilelikten oncede hic su icn biri degildim gunlerce bi bardk yine icmzdm smdi yine oyleym
Kahveden tiksinmiştim.doğurdum geçti çok şükür :)
Hamilelik benim icin yeme icme konusunda kendimi taniyamadigim sacmaladidigim bi surecti hersey degismisti dogurdum ve eski ben oldum sukur :D
tursuyla beraber islak kek istedim , hayatimda yememistim midye aserdim , cayi asiri severdm agzima suremedim , su icmezdim uc gunde 19 litre damacana bitiyodu , yagin girdigi hic bisey yiyemedim son ay haslamalarla gecti bu boyleyken kuyruk yagi aserdim eritip bana bana bi ekmegi bitirdim :D ayyy Allahim neler neler daha
Mantı çok severdim hamileliğimde ağzıma sürmedim doğurdum 2 ayda geçti hala yiyemiyorum kokusundan bile midem bulanıyor
Aynen meyve yerken oguresim geliyor .yyiyemiyorum yaş pastanin kremesndan tiksindim.
Et hiç yemezdim hafif hafif tadimlik almaya basladim. :)))
Valla tavuktan igreniyodum ama simdi cok seviyorum tabi hamile olmadan oncede cok seviyordum
Hamileligim boyunca hic yiyemedim ama
Ben tarhana çorbası nda midem bulanıyor du hala öyle ıyyyyyy
Mide bulantılarım yüzünden peynir süt yoğurt çok tükettim şimdi hepsinden tiksiniyorum dr ilaç verelim onun yerine dediği için mecbur yine yiyorum ilaçtan iyidir
1,490,909 soru
24,365,251 cevap
347,482 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın