0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 38 haftalık doğdu normal doğum planlarken acil sezaryan oldum bebeğin kalp atımları düzensizdi. Dogar dogma ağlamasını duydum  sonra ufaktan gösterip kuveze aldılar solunum sıkıntısı yasıyormus.kilosu 3500 grm üzerinde İki defa gösterdilwr zar zor ama her gittigimde uyuyordu.normalmi bu bugun süt sağıp götürdüm hemsire geldi dedi biberonla bıraz sızdırıyor dedi şılıngayla verdim dedi  bu kotü bi şey mi. 5 gündür kokusunu bile alamadım doğru drüst bilgide vermiyorlar

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle gozun aydin sonra gecmis olsun merak etme duzelir canim benim iki cocugum kuvozde kaldi hemde erken dogumdular sen sag sutunu gotur onlar bi sekilde iciriyorlar
(183 puan) tarafından
Çok sağolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım düzelir çok sık diğer insanların da başına geliyor
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Korkma haftası büyük düzelir Allahın izniyle. Emziği tutamamıştır ondan şırınga ile vermiştir 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun saglikla kavus bebegine. Şırınga ile verilmesi nirmal zaten biberona alismasin yoksa seni tutmaz bizimkinede sjringayla verdiler 
0 oy
tarafından
Rabbim.anali babali buyutsun canm. Ben de 2460 dogum yaptm.benimkisi erken dogdu aynu sejilde solunum yetmezliginden küvezde kaldi 1 haftada cikti cok sukur . Benim kizimida biberon ve şırıngayla beslediler icsinde senin sütünü nasl iciyosa icsin canm rabbim sana bol bol süt versin taşı ins. Ona
0 oy
(878 puan) tarafından
38+5 de  sezeryan olmustum hiç sorun yoktu solunum nedeni ile 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı tam çıkacaktı enfeksiyon kapmış 1 haftada ondan kaldı pandemi nedeniyle sadece fotoğraflarını gönderiyordu doktoru sütümü sağıp götürüyorduk. Emme refleksi tam oturmamıştır o yüzden öyle olmuştur ayrıca şırınga ile vermesi aslında daha iyi çünkü bu sefer biberona alışmış bi şekilde çıkıyorlar göğüs zor tutuyorlar. Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin 
(183 puan) tarafından
Tesekkürler moral oldu

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 258 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu