0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Oğlum 3 mayısta yaşına girdi akşam asla uyumak istemiyor oyun oynamak istiyor eline ne geçse yere atıyor aaa diyor arkasından yeter uyuyalım dediğimde ağlıyor hayır dediğim an kıyameti kopartıyor büküyor dudağını yarim saat ağlıyor eskiden böyle değildi 1 yas atağımı ne anlamadım sizinkiler yaşından sonra değişti mi benimki gibi uyku yemek huyları 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnmki 8 Mayıs'ta girdi yaşına.uykusu düzeldi.
(862 puan) tarafından
Benimki ne güzel akşam 9 dedi mi uyuyordu sabah 8 uyanırdı şimdi anca bu saatte uyudu sabah 7 6 buçuk ayakta
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
7 mayısta 1 yaşına girdi oğlum bizde bi değişme yok canım. Ben atak matak inanmıyorum valla hiç yaşamadık öyle şeyler bebeğin gün0 gününe tutmayabilir diş sıkıntısı vardır 
(862 puan) tarafından
Aynen diş sıkıntısı var burnun çenem neremi yakalasa ısırıyor çekiştiriyor
(25,196 puan) tarafından
Benimki de öyle hayır diyorum parmagımı kaldırıp, dudagını büzüp geliyo bacagıma yatıyo velet :D
0 oy
(1,031 puan) tarafından
28 Nisan'da 1 yaşına bastı. Varolan güzelim gece uykumuz şuan perişan durumda dönüp dönüp uyanıyor ya memede uyuycak yada ayağımda salliycam sabaha kadr böyle. Eşimde bu aralar bu kız deqismis der huyu suyu herşeye dudak büküp yalancı ağlamalar inada bağlıyor bazen. 

eskisi gibi bişey yememesi de var tabi. Bakalım inşallah geçicidir diye umuyorum:)
(862 puan) tarafından
Inşallah ya pert oluyorum artık resmen dengem şaştı bende bi benimkine biseyler oldu sandım:)
(1,031 puan) tarafından
İnan bende pert oluyorum. :) Allah yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Denk mi geldi bilmiyorum 1 yaşına girdiği an bütün huyu değişti. Geceleri üstüme çıkıp uyuyor kaçmıyim diye gun icinde memem açık geziyorum emmese bile kapatmama izin vermiyo dönüp dolaşıp emiyo cimciriyo sacimi cekiyo yüzüme vuruyor babasını evde istemiyo yanima dahi oturtmuyo yan yana oturduğumuz an aglama krizine giriyo sürekli kucak istiyo ama agzindan da baba lafini düşürmüyor 
(862 puan) tarafından
Benimkide babasına sürekli anneme kız diyor bana bakıp bağırıyor ona hayır dediğim an babasına şikayet ediyor resmen eşime kız anneme diyor eşim karışma oğluma dediği an rahatlıyor hıh diyip gülüyor kıs kis inşallah düzelir ya eskiden sakindi Allah yardım etsin bizlere
tarafından
Tam tersi benim oglanda cok düşkün bana kıskanıyor babasından isten gelince eşime uzaktan selam veriyom sarilip opemiyorum bile o oldumu inmiyo kucagimdan bakip hihh hih yapip nispet ediyo :D
(862 puan) tarafından
Benim ki çok menfaatçi kim her istediğini yapmasına izin veriyorsa ondan yana ben herşeye izin vermeyince kötü ben oluyorum:D
0 oy
(14,164 puan) tarafından
10 Nisan da girdi yaşına son 1 haftadır aşırı huy değiştirdi herşeye agliyor zaten huysuzdu hepten emdigim süt burnumdan geliyor 
(14,164 puan) tarafından
Uykusu nasıl gün içinde akşam ralan kaçta uyuyir
(862 puan) tarafından
Gece 10 buçuk ta uyuyor 7de ayakta artık önceden 9da uyurdu bazen 8 buçuk sabah 9 da uyanırdı çok düşkündü uykuya gun içinde 2 kez bazen 1 kez uyuyor yarim saat bazen 15 dk ağlaya ağlaya uyanıyor
(14,164 puan) tarafından
Bu bebeklerin uykusu niye işkence yaa
(862 puan) tarafından
Hemde nasıl birde benimki ya memede ya kucakta uyuyor bir türlü uzattığında uyutamadim kucakta uyuyor yatağa yatırdığımda emmek istiyor dalana kadar
(14,164 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle kolum kopuyor artık
0 oy
tarafından
Bizim uykusu düzenliydi 1 yaşına giriceği zaman bizdede oldu sonra tekrar düzene girdi 
(862 puan) tarafından
Inşallah bizimde girer düzene
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Muhtemelen distendir canım benim de 13 aylık kızım var çoğunlukla öyle abarttigi zamanlar oluyor birkaç gün iyice huysuz iştahsız oluyor sonra bir bakıyoruz diş çıkarmış 
(862 puan) tarafından
Demekki dişten rahatlatıcı biseyler yokmu diş için evde salatalık yeşil soğan filan veriyorum eline başka napsam ki
(2,040 puan) tarafından
Diş jelleri var sürünce rahatliyormus ama ben kullanmadım doktorlar çok onermiyormus
0 oy
tarafından
18 mayısta doğum günümüz var şu an bir değişiklik yok 1 hafta öncesine kadar sürekli mızmızdı azı dişini patlatmış meğer ondan öyleymiş sizinkide diştir muhtemelen canım 
(862 puan) tarafından
Aynen ilk dişi  cıktı  doğum gününden 1 hafta önce digeride çok kaşınıyor sürekli çenem burnum neremi yakalasa ısırıyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 294 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde berak (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 150 göst.
5 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 134 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra dardat (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 251 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu

409,896 soru

12,323,686 cevap

39,040 kullanıcı

Kategoriler

...