0 oy
1,070 göst.
Diğer kategorisinde (2,483 puan) tarafından

Çok meraak ediyorum soru sorup hemen çıkıyo musunuz uygulamadan?

O kadar kişi sorunuza cevap verirken siz hic birine cevap vermiyosunuz sebep ne?
Gercekten merak ettigim icin soruyorum

15 Cevaplar

0 oy
(16,755 puan) tarafından
Ben şahsen tek tek cvp yazıyorum isim olursa çıkma durumu olur yine girsem yine ysziom
(2,483 puan) tarafından
Doğru olanda o canım tek kelimede olsak yazmak lazım sonuçta sen deedini sıkıntını yaziyon karaidaki cevap yaziyo yada sana soru soruyo o sorduguyla kalıyo sinir bozucu bi durum
(16,755 puan) tarafından
Haklısın yazmayan oluyir bazen de yorum seçiyorlar o şekilde yazıyorlar o daha sinir bozucu
(2,483 puan) tarafından
Farkettigimde ben siliyorum yorumumu valla
-Reklam-
0 oy
tarafından

Daha dur ayfonumuz patlamadi sabah sabah daha :D

(2,483 puan) tarafından
Silip öglen mi paylassam kiz :DdD
0 oy
tarafından

yok kuzum ben herkese  cevap veriyorum cevap vermeyeceksem  niye soru sorayımki:D

(2,483 puan) tarafından
Cevap vermeyenler var canım :DdD
tarafından
onlar bizi kullanıyorlar:)
(2,483 puan) tarafından
İşte bu yuzden cogu kisiye yazmak istemiyorum ama kendimi tutamiyotum iştee
tarafından
kuzum bende bildiğimi  paylaşmayi  seviyorum da böyle olunca da  zoruma gidiyor
(2,483 puan) tarafından
Valla herkezin gider canim bide bazen merak ediyo insan ben bile dusuk yaptim yinede ozelden mesaj atanlar vardi girdim hemen ayri bi post actim ne olursa olsun burda arkadas olduklarim var yani
0 oy
tarafından
İşleri oluyosa çıkmaları normal bazılarının eşleri geliyor yemek bulaşık vs derken giremiyolardir
(2,483 puan) tarafından
Eninde sonunda giriliyo hatta bi baska poatta açılıyo ama sorulara cevap verilmiyo
Çok saçma
tarafından
O zaman haklısın
0 oy
tarafından
ben dun post açtım iki kisi yazdi bende gizledim postu anlamiyorum gerçektem burayı bende kimseye yazmama karari aldim canim
(2,483 puan) tarafından
Bosver canim sen yine yaz içini dökersin ben elimden geldigince yaziyorum valla tanisamda tanimasamda sacma ve bana yanlis gelenlere yazmiyorum ne gerek var karsimdakini kırmaya
tarafından
bsnde oyle canım elimden geldigince yaziyorum ama karsilik goremiyor insan
(2,483 puan) tarafından
Boşvermek gerekiyoda olmuyo işte
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Yani bende cevap veriyorum vermeyenler neden soru soruyor onu anlamıyorum 
(2,483 puan) tarafından
Bencede yazmicaksan soruda sorma uzaktan izle yani
0 oy
tarafından
AĞZINI BAL YESİN VALLAHİ BENDE BUNDAN ŞİKAYETÇİYİM OKADAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ HR KONUDA CEVAP VEREBİLECEK BİŞEYE CEVAP VERİYORUZ AMA AÇDIKLARI PAYLARA HERJES CEVAP VERDİĞİ HALDE CEVAP YAZAN EDEN YOK MADEM CEVAP VEREMİYCEKDİN NEDEN POST AÇIYON KİM NE DERSE DESİN BEN SİNİR OLUYORUM
(2,483 puan) tarafından
Kız sinir olunmicak gibi mi? Sen o kadar yaz seni takmasın
2-3 gün sonra baska post açsın
tarafından
HAHAYYY KIZZ DİYOMKİ BİRDAHA YAZMIYCAM YARDIMCI OLACAKSAM BİLE ÇOK İYİ BİLDİĞİM BİR KONU BİLE OLSA YAZMAYAYIM DİYORUM AMA DAYANAMIYORUM DİYORUM HATTA O ANDA DEMEKKİ ÇOK ZOR DURUMDA DEDİĞİM BİŞEY Bİ TARİF YADA NE BİLİM FAYDAM OLUR DİYORUM DA ÇOĞU KİŞİ BUNU DÜŞÜNMUYO HİÇ
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Ben bilgim oldugu bi konuda soru gelirse cevapliyorum mutlaka
(2,483 puan) tarafından
Canim soru degil
Ornegin ben bu soruyu paylastiktan sonra verilen cevaplara cevap vermezse delirmez misin?
Onu demek istiyorum
(3,141 puan) tarafından
Aynen haklisin canım
0 oy
tarafından
Yoo ben hepsine ayrı ayrı cevplar veriyorum 
(2,483 puan) tarafından
Canim sen degil sen disinda yapan cok var :DdD
0 oy
(772 puan) tarafından
Belkii çocuk durmuyodur o an ondan yazamıodur bazen öyle oluyo bende ya tlfnu bırakmıo yada ağlıo edio onla uğraşırken cewap yazamıorum daha sonrasında cewapp weriyorum ama ha belki şarjıda bitmiş olabilir 
(2,483 puan) tarafından
2 gun sonra baska post aciyolar ama canim
(772 puan) tarafından
Onu bilemem canım geçde olsa cewap werilmeli
0 oy
tarafından
Herkese cewap veriyorum tabikide cewap vermessem niye post aciyim kii sonucta onlarda bana yardim etmeye calisiyolar
(2,483 puan) tarafından
Herkez boyle dusunmuyo canim
tarafından
Evet bazilari cewap bile vermeye tenezzul etmiyo oyle oldumu kendi kendime konusuyomus gibi oluyom
(2,483 puan) tarafından
Hah bende deliriyorum o zaman
0 oy
(2,557 puan) tarafından

Tek tek cevap veriyorm bazen 2. Sayfada açılmıyo ya bildirimlerde kontrol ediyorm ayip olmasın diye sanki evimmis de herkesi memnun etmem gerekiyomus gibi :D bi babam ve bebegimle ilgili olan postlara cevap veremedim o zamnda musait degildim kusura bakmasinlar :(

(2,483 puan) tarafından
Canim senin durumun belli bende simdiye kadar bi postumda cevam vermedim o zamanda düsük yapiyodum 2 gun gecti yeni post actim herkeze teker teker cevap verdim zaten
Ama ba'ilari hic yazmiyo ondan aonra tekrar post aciyo
(2,557 puan) tarafından
Bide adam ayiranlar var istediklerine cevap veriyolar hele onlara hic yazmiyorum artık
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Aynen ya..cok dogru soyledin
(2,483 puan) tarafından
⁸Aynen kuzum..
0 oy
(454 puan) tarafından
Elimden geldigince cvp veriyorum bi tek zor zamanlarimda veremiyorum ustunden iki uc gun gecdikten sonra okuyorum ondada uyaniyotum artik gec diye bisey yazmiyorum
(2,483 puan) tarafından
Olsun canim cevap ver yinede
Cunku bizler dusunup yaziyoruz karsimizdakini cevap verilmeyince kırılıp kızıyo insan
(454 puan) tarafından
Biliyorum canim  bende kiziyorum oylelerine
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bende bildigim kadar cevap veriorum cogu kisiye ama ozellikle diger tarafta tesekkur bile etmio arkadaslar bende ona sinir oluorm bazen satirlarca yaziorm acikliorm ama tın tın yani
(2,483 puan) tarafından
Diger tarafa hic girmiyorum ben valla hic sarmıyo orası
(1,421 puan) tarafından
Bende bilmedigim seyleri soruorm veya yorum yapiorm ama arkadaslrin bazilari pek orali olmuolar dedgim gibi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 524 göst.

Kategoriler

1,464,504 soru

24,002,980 cevap

327,462 kullanıcı

...