Ya bunlari yazarken utanıyorum ama baktım böyle sorular olunca bende yazayım dedim biz yeni evli sayılırız 2 yıllık Allaha şükür hiçbir sorunumuz yok çok mutluyuz eşim harika biri nazimla oynar .. ama size sorum şu bazen mesela ben ilişki isteyince yani ima edince veya söyleyince sabahtan işte isteğimi bu gece olur falan diye eşim ya bahane buluyor yada salağa yatıyor gibi kendi istemeyince.. aslında gerçekten saf biri zaten ama kendi isteyince ben hiç reddetmem ama o reddedince yarin yapalım falan diyince aşırı bozuluyorum zaten öyle aşırı rahat biri değilim bide öyle yapınca çok kötü hissediyorum sanki ben meraklıyım gibi hissediyorum utanıyorum da ondan sonra da ben cezalandırmak istiyorum bir gün sonra o isteyince ben istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum çocuk isterken hergun yapalım diyordu yada ilk aylar şimdi hamileyim 4 aydır yapmadık 2 aydır da ayrıydik 3 gündür birlikteyiz bir kez yaptık şimdi bugün dedim mesela sabahtan yine belli ettim bugün yaparız falan diye gece olunca yarın yaparız olur mu falan diyip öpüp sarıldi ben trip attım ama uyuya kaldı genelde hep öyle olur... yarın da ben istesem de trip atıp yapmicam yanlış mu yapıyorum sizce
Yerinde olsam bende senin gibi yapardım
Valla ben hic teklif etmedim çocuk isteme dışında
Erkek gibi kadınlarında istemesi gayet normal bazen benim eşim bana der sen hiç gelmiyorsun hiç yanaşmiyorsun hep ben geliyorum diye ben diyorumki fırsat vermiyosunki gelim
1,440,445 soru
23,679,733 cevap
310,177 kullanıcı