0 oy
255 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (93 puan) tarafından
Kızlar patates püresi yapacaktım haslamaya da koydum patatesleri ama evde tereyağı kalmamış. Alternatif ne yapabilirim 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,227 puan) tarafından
Salata yapabilirsin canım süt varsa azıcık süt kayıp da püre de yapabilirsin bence yağsız olsa nolur ki
(93 puan) tarafından
Aslında canım püre çekti canım az bı sıvıyağ koysam mi ki
(4,227 puan) tarafından
Sıvı yağ değilde margarin geldi benimde aklıma canım sıvı yağ erimez tadı gelebilir ağzınıza
(93 puan) tarafından
O da yok kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Margarinin varsa ondan koy canim
(93 puan) tarafından
Yok kuzum
tarafından
Komsudan bi parca aliver pureden onada verirsin kuzum :)
(93 puan) tarafından
Mantıklı canım :)
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Ekmeğe surme yagindan falan yokmu o da olur içine yada patates salatası
(93 puan) tarafından
Yok kuzum
(5,726 puan) tarafından
Aman yağsız olsa nolcak kuzum olur bence içine sinmezse patates salatası yaparsın ama olmazmi. Yada sahurda içine baharat koyarsın biraz az kırmızı toz biber falan yağda hafif cevir haslammis onlar zaten çayın yanına harika gider
(93 puan) tarafından
Çok sağ olasın canım:)
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Margarinle.de olur. Hic yoksa sıvıyağ koy
(93 puan) tarafından
Çok sağ olasın canım:)
0 oy
(17,788 puan) tarafından
Soğan doğrayıp salcayla kavuruyorum. Sonra ezilmiş patatesleri ekleyip kavuruyorum salçayla..ekmegin arasına koyup yiyorum. Yanina da domates salatalık soğan küp küp doğrayıp sumak ve yağla karistiyorum. Mmmmm mis gibi ikisini ekmek arasına koyup ye 
tarafından
Kız sen ağzının tadını ne güzel biliyom ben de isterim bı yarım da bana yap nolursun
(17,788 puan) tarafından
Valla bugün yaptım. Ama patatesi küp küp kavurarak yaptım haşlanmış değil. Ekmek arasına koyup yedim..hel sana da bir ekmek arası verim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 290 göst.
1 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gul karaaa (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
5 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
5 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Leylaninpembemantosu (3,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,270 soru

23,690,982 cevap

310,951 kullanıcı

...